Detaylar
Kim cevapladı?Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Tabii ki onlarda da sık sık drop yer.
Altay1974
Uzman
İşlemcim i7-4770 ve ekran kartım RX 570. Başıma gelmeyen kalmadı. Size önerim AMD ekran kartlarından uzak durmanız. Yeni nesil (RX 6800 gibi) ekran kartlarının durumunu bilmiyorum ama RX 570 ve civarı ekran kartları kesinlikle alınmaz. 1050-ti alın daha iyi olur sizin için.
CS2'yi yaklaşık 60 FPS düşük ayarlarda oynayabiliyorum ama çok fazla spike sorunu var.
GTA 5'i yaklaşık 57 FPS düşük ayarlarda oynayabiliyorum fakat aynı CS2'de olduğu gibi çok fazla spike sorunu var.
CS2'yi yaklaşık 60 FPS düşük ayarlarda oynayabiliyorum ama çok fazla spike sorunu var.
GTA 5'i yaklaşık 57 FPS düşük ayarlarda oynayabiliyorum fakat aynı CS2'de olduğu gibi çok fazla spike sorunu var.
Blackraven
Üstün
APU işlemcili, windows'u çalıştıracak bir PC alın ve Geforce Now gibi bulut servislerini kullanın oyunlarınız için. Böyle 10 yıllık giriş seviye işlemciler, ekran kartları ile kıvranırsınız.
mesut123
Uzman
Hocam kullandığınıza göre az da olsa iş görüyor 60 FPS benim için yeterli bir değer ki zaten idarelik kullanacağım size nereden ulaşabilirim hocam birkaç sorum olacaktı da @Altay1974
İşlemcim i7-4770 ve ekran kartım RX 570. başıma gelmeyen kalmadı. Size önerim AMD ekran kartlarından uzak durmanız. Yeni nesil (RX 6800 gibi) ekran kartlarının durumunu bilmiyorum ama RX 570 ve civarı ekran kartları kesinlikle alınmaz. 1050-TI alın daha iyi olur sizin için.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-