Onunla uğraşmak istemiyorum sadece Minecraft CS oynamak için bu kadar uğraşmaya gerek yok diyorum zaten GTA 6 çıkınca üst düzey bir şey alacağım.
Tamam ama 1. nesil i3 işlemciyle bilgisayar bile zor açılır. Minecraft bile ucu ucuna çalışır. Hiçbir online rekabetçi oyunu oynayamazsın. Valorant belki dona dona oynanır ama CS'de maça girersen şükret.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya admin mesajla oynamış galiba i3 değil i5 3550 o
i5 3550 ise biraz da olsa kurtarır oyun falan derken. Ancak esas mevzu ederi 4500 TL bile değil. Pazarlıkla daha ucuza alabilirsen makul olabilir. Bana kalırsa satıcının derdi benim malım al sat yapılmasın olabilir. Pazarlığını buna göre yapabilirsin; ihtiyacım var, alıp çok uzun süre kullanacağım vs.

i5 3550 ise biraz da olsa kurtarır oyun falan derken. Ancak esas mevzu ederi 4500 TL bile değil. Pazarlıkla daha ucuza alabilirsen makul olabilir. Bana kalırsa satıcının derdi benim malım al sat yapılmasın olabilir. Pazarlığını buna göre yapabilirsin; ihtiyacım var, alıp çok uzun süre kullanacağım.
Teşekkürler.

4. nesil i5 ile oyun oynamaya çalışıyordum bir ay önceye kadar ve droptan geçilmiyordu hocam. Yine de siz bilirsiniz. 12 yıllık işlemci yani.
Haklısınız, bu bilgisayarla oyun oynamak pek keyifli olmayacaktır ama bu bütçede güncel sistem bulmak çok zor. Tabii bu ederinin çok üstünde fiyata sistem almak anlamına da gelmiyor. Bana kalırsa konu sahibi bu kasayı 4 bin TL'nin altına kapatırsa iyi olabilir. En azından uygun fiyata işi görülür. Mesela benim bundan seneler önce Core2 Quad'lı sistemleri uygun fiyata satmışlığım çoktur. Umarım satıcı biraz iyi niyetlidir, adam kakalamaya yer aramıyordur.

Hocam Facebook'ta referanslı üyelerden parça almak o kadar da zor değil. Alım ilanı açıyorsunuz şu kadar bütçem var şu şu lazım diyorsunuz yorumlarda satıcılar sizi buluyor zaten. Biraz pazarlıkla veya en kötü kargoyu siz ödeyin alayım mantığıyla şehrinizden almış gibi alırsınız. Referanslı üyelerden almaya dikkat edin tabii.

Hocam Facebook'ta referanslı üyelerden parça almak o kadar da zor değil. Alım ilanı açıyorsunuz şu kadar bütçem var şu şu lazım diyorsunuz yorumlarda satıcılar sizi buluyor zaten. Biraz pazarlıkla veya en kötü kargoyu siz ödeyin alayım mantığıyla şehrinizden almış gibi alırsınız. Referanslı üyelerden almaya dikkat edin tabii.
4. nesil i5 ile oyun oynamaya çalışıyordum bir ay önceye kadar ve droptan geçilmiyordu hocam. Yine de siz bilirsiniz. 12 yıllık işlemci yani.
Hocam sistemi bugün aldım ve yağ gibi dediğim oyunları oynuyorum. Yine de teşekkürler.