Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CrackedSpy

Uzman
Arkadaşlar, sıcaklık değerleri bu şekilde. Bilgisayar boşta çalışıyor. RX570 ekran kartı var. Daha verimli kullanabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

1730014324618.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, sıcaklık değerleri bu şekilde. Bilgisayar boşta çalışıyor. RX570 ekran kartı var. Daha verimli kullanabilmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Eki Görüntüle 93803
Genelde çoğu çok eski olmayan kartta ekran kartı fanlarını çalıştırmıyor. Önceden GTX 1650 Süper vardı her zaman fanlarını açıyordu çok eski olmamasına rağmen ama şu anki EVGA GTX 1080 kartımda boşta fanları açmıyor.

Boşta çok normal 40 derece. Önemli olan uzun süre çalışabilir olması, 7/24 stabil.

Ek olarak, sisteminin tam kararlılığını görmek istiyorsan uzun süreli bir OCCT testi yap.
Çok uzun süre CS:GO oynadığım zaman ani kapanmalar yaşıyordum. Fakat sanırım ısındığı için oluyordu bilgisayar. Bunu da bilgisayarın cam kapaklarını söktükten sonra sanırım ısı düşmesinden dolayı kapanma problemini böyle çözmüştüm. Fakat stabil bir şekilde bilgisayarımı daha iyi performansla nasıl kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.

Sanırım aşağı yukarı tüm bilgisayarlarda aynı sıcaklıklar oluşuyor aşağı yukarı.

Çok uzun süre CS:GO oynadığım zaman ani kapanmalar yaşıyordum. Fakat sanırım ısındığı için oluyordu bilgisayar. Bunu da bilgisayarın cam kapaklarını söktükten sonra sanırım ısı düşmesinden dolayı kapanma problemini böyle çözmüştüm. Fakat stabil bir şekilde bilgisayarımı daha iyi performansla nasıl kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.

Sanırım aşağı yukarı tüm bilgisayarlarda aynı sıcaklıklar oluşuyor aşağı yukarı.

Yükteki sıcaklıkları ölçün hocam, 2008 yılında çıkmış kartım da aynı değerlerde benim. Yani dediğiniz gibi aynı sıcaklıklar oluşuyor birçok bilgisayarlarda.