RX 580 FurMark sonuçları iyi mi?

Makaleler
1
Dün kardeşime hediye aldığım RX580 8 GB ASUS Dual elime ulaştı. Satıcıdan rica etmiştim, bakım yapıp yolladı sanıyorum. Fanlarda sıkıntı yoktu, kartı PCI-e kabloya bağlayınca sol üstteki LED'ler beyaz yandı. Voltaj düzgün çektiği anlamına geliyormuş. FurMark'a soktum. Sıcaklık olarak başarılıydı ama core clock olarak 1170'de gözüküyordu. Oyunda test ettim, 1360'a çıktı CS2 içinde. Sanırım voltaj limiti gibi bir şeye takıldık test sırasında. Her neyse, görsel bu şekildedir. Bir bakıp değerlendirirseniz çok sevinirim. Driver olarak 23.8.2 kurdum. Kartın BIOS'una baktım GPU-Z'den. Orijinal sürüm numarası yazıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Core clock u voltaj vermeden 1400'e çekip fan ayarını arttırmanı öneririm. Ben öyle kullanıyordum CS 2 içinde düşük ayarlarda 400 FPS alıyordum. Driver olarak 26.1.1 minvalinde yeni bir sürücü vardı WHQL olarak onu kurmanı öneririm. Bunlar dışında değerleri iyi.

Afterburner'dan mı arttırıyoruz bunun Core clockunu?

Değerler güzel, 1-2 saat oynayın. O zaman belli olur arızası var mı yok mu. Ekstra olarak sistemi kapatıp kartı iyice soğumasını bekleyin sonradan tekrardan test edin. Soğuk lehim var mı anlarsınız. Core Clock de sorun yok, 1170-2000 arası çalışıyor kart.

Değerler güzel, 1-2 saat oynayın. O zaman belli olur arızası var mı yok mu?

Yani dün akşam CS2 de yarım saat falan oynadım 2 maç olarak. Bir 15 gün sonra tekrar test etme şansım olacak. Kendi sistemime takmıştım. Şimdi söktüm geri benim 4060'u taktım. Tekrar sök tak zul geliyor. Kardeşimin pcsinde daha sonra deneyebilirim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…