Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Saint 3

Başarılı
Merhaba, RX580 8 GB Sapphire Pulse modeline sahibim. Kartıma undervolt uyguladım fakat sıcaklıklarda hiçbir değişim yaşanmadı, neden olabilir?

1749842974297.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yapmamı önerirsiniz kartım boşta 47 derecede çalışıyor zaten.

Fan hızlarını manuel olarak teste başlamadan 100 yaptım ona rağmen yine 83 derece oldu.

Radeon Software üzerinden sessiz mod diye bir seçenek var. Onu seçerseniz hem voltaj hem de MHz değeri derdiniz olmaz hem de ne ses ne de sıcak olur.

Radeon Software üzerinden sessiz mod diye bir seçenek var. Onu seçerseniz hem voltaj hem de MHz değeri derdiniz olmaz hem de ne ses ne de sıcak olur.
Az önce ETS 2 girdim sıcaklıklar birazcık düşmüş ama yine de ara sıra 83 derece oluyor. Bu arada test olarak FurMark kullanıyorum doğru sonuç alır mıyım? Ek olarak sessiz moda alın demişsiniz, performans kaybına yol açmaz mı?

VRAM voltajı da düşürürseniz biraz daha ısı düşer, 950 ise 900 gibi.

Şimdi macun bakımı yaptım, sıcaklıklarım fan eğrisi düzenlemem ile 79 dereceyi geçmiyor FurMark'ta. Değerler iyi mi?
Bir de ek olarak özel fan eğrisi yapınca 0 RPM modunu kullanamıyor muyuz?

Arkadaşlar problemi çözdüm benim kasamın önü camlı idi çıkardım ve 82 derece olan kart şuan 74-75 derecelerde geziyor.

Son düzenleme: