Hiçbiri Secure Boot istemiyor. Zaten Secure Boot daha çok online oyunların anti-cheat'leri için. Sen daha çok açık dünya/hikayeli oynuyorsun.

Secure Boot benim hatırladığım kadarıyla Windows 11 de istiyordu ya yanlış mı hatırlıyorum ya da benim dediğim olay TPM mydi?

1650 TL iyi fiyat ama RX 570 - 580'lerin RAM'leri bozuluyor zamanla. Almadan once OCCT ile VRAM testi yap mutlaka. Sonra eve gelince pembiş pembiş noktalar cikmasin sagda solda.

Yuh bir de 4 GB mı? 😂 8 sandım. VRAM yüzünden oyun oynayamazsın haberin olsun. Bende 960 varken 2 GB yüzünden çoğu oyunu 1050Ti gibi oynayamazdım. Direkt almamanı öneririm.

Yuh bir de 4 GB mı? 😂 8 sandım. VRAM yüzünden oyun oynayamazsın haberin olsun. Bende 960 varken 2 GB yüzünden çoğu oyunu 1050 Ti gibi oynayamazdım. Direkt almamanı öneririm.

Hocam 1650 TL'ye hangi ekran kartını alırsınız bu devirde 8 GB'lık sayabilir misiniz?

1650 TL iyi fiyat ama RX 570 - 580'lerin RAM'leri bozuluyor zamanla. Almadan once OCCT ile VRAM testi yap mutlaka. Sonra eve gelince pembiş pembiş noktalar cikmasin sagda solda.

Tamamdır aldım tavsiyenizi.