Assassin's Creed: Unity oyununu açıyorum, oyun daha menüye bile gelmeden açılış ekranında bir tuşa bas ekranı geldiğinde bilgisayarın fanları hızlanıyor ve ekranın sinyali bir anda gidiyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntü tekrar gelmiyor. Sadece bu oyunda yaşadım bu sorunu. Apex Legends, Witcher 3, GTA V, AC: Origins gibi oyunları oynarken böyle bişey yaşamamıştım.
İşlemci: R5 2600X
Ekran Kartı: RX 590 Sapphire OC+ 8 GB
PSU: Frisby Fr-PS8580P 850W 80+ Bronz
RAM: 2x8 16 GB XPG D30 3200 MHz
DDU ile driveri silip tekrar kurdum ama düzelmedi. PSU'mdan kaynaklı olabileceğini de pek düşünmüyorum. Sorunun kaynağı ne bulamadım. Ekran kartım cortlamış olsa bu diğer oyunları oynarken de aynısını yapması gerekirdi diye düşündüğümden ona da suç bulamadım.
Kronik RX 500 serisi siyah ekran sorunu... Sürücünüzü değiştirmeyi, mümkünde undervoltaj yapmayı deneyin, kartınızın gücünü bir miktar kısmanız gerekli. Biraz eski bir sürücü ya da iş için olan Pro sürümlerini kurun. Bana stabil gelmişti. Hatta 63 dereceyi de geçmiyor.
Kronik RX 500 serisi siyah ekran sorunu... Sürücünüzü değiştirmeyi, mümkünde undervoltaj yapmayı deneyin, kartınızın gücünü bir miktar kısmanız gerekli. Biraz eski bir sürücü ya da iş için olan Pro sürümlerini kurun. Bana stabil gelmişti. Hatta 63 dereceyi de geçmiyor.