BirForumcuKişi 48
Üstün
Yok aksine daha iyi olur kaliteli aldıktan sonra sıkıntı cıkmaz.
Yok aksine daha iyi olur kaliteli aldıktan sonra sıkıntı cıkmaz.
VRAM'lerdeki padi sök, sadece vrmlerdeki kalsın. Macun fena değil gibi öyle tak FurMark'ı aç tekrardan siyah ekranda kalacak mı, kalmaz test yaparsa çok uzatma vramlarde soğutucu yok 1-2 dk yeter. Yok gene siyah ekransa önce DDU ile driver sil 24.9.1 kur onunla test et. Yine siyah ekransa BIOS atman gerekli. (Kartı alırken test ettin, sorsunuz olarak aldın ve sen takarken arızalandırmadın olarak var sayıyorum.)
Bildiğiniz kaliteli bir putty var mıYok aksine daha iyi olur kaliteli aldıktan sonra sıkıntı cıkmaz.
Deneyeceğim teşekkürler.
Dediğiniz gibi yaptım ve VRAM'deki pedleri çıkarttım GPU ısısı ciddi anlamda düştü ve FurMark testinde 1.5 dakikayı gördü ancak VRAM'ler zarar görmesin diye devamını kapattım. Bence sorun tamamen şu. Pedleri 1mm yaptığım için çekirdek soğutucu katmana değmiyor ve soğumuyor bu yüzden pedler takılıyken çok ani hızlanıyor kart. Pedleri takmayınca da VRAM'ler ısınıyor. Yani çözüm 0.5 veya 0.75 ped almak gibi geldi. Fikirleriniz neler.
Bildiğiniz kaliteli bir PuTTY var mı?
Fiyat performans açısından uygun olursa daha iyi olur çünkü kartın ne olduğu belli değil boşa fazla para vermek istemiyorum.
Fiyat performans açısından uygun olursa daha iyi olur çünkü kartın ne olduğu belli değil boşa fazla para vermek istemiyorum.