6000 serisi sorunlu. Kaç konu açıldı. 6600 direkt sorunlu mu bilemem 0 alırsanız garanti desteğiniz olur ancak 0 da alınmaz. Bence ikinci el RTX 2000 serisine yönelin.
Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT...
Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT...
Adamın sıfır bir NVIDIA ekran kartına verecek parası yoksa ve AMD alıp hata alma riskini üzerine alacaksa alsın. Ben AMD hizasındaki NVIDIA kartların pahalı olduğunu biliyorum. Ya daha zayıf bir kart alacak ya da ikinci el güzel bir kart alacak. Benim tavsiyem bu şekildedir. Siz daha farklı bir şey önerecekseniz önerin. Ancak ben şahsen AMD 6000 serisine bulaşmazdım. 7000 serisi genel olarak daha kararlı.