5000 TL bütçen var ise RX 6600XT almanı tavsiye ederim RX 6600 en fazla vereceğin tutar 4000 TL olsun üstü gereksiz fiyat.

@Recep Baltaş Hocam bana herkes beğenmedim emojisi attı bir de siz açıklar mısınız 6000 serisi AMD ekran kartlarındaki rezaleti.
Ayrıca açıklama yaptığı konusu.

@Recep Baltaş hocam bana herkes beğenmedim emojisi attı bir de siz açıklar mısınız 6000 serisi AMD ekran kartlarındaki rezaleti.
Ayrıca açıklama yaptığı konusu.

Yakın bütçelerde 2. el alacağınız 2000 serisi bir kartla 2. alacağınız 6000 serisi bir kart arasında dağlar kadar fark var.

Bütçe bolsa kimse AMD önermiyor zaten.

Yakın bütçelerde 2. el alacağınız 2000 serisi bir kartla 2. alacağınız 6000 serisi bir kart arasında dağlar kadar fark var.

Bütçe bolsa kimse AMD önermiyor zaten.

Fiyat aynı neredeyse çok temiz bir ürün. Ayrıca 3 5 FPS fazla veriyor. Genelde CUDA çekirdekleriyle render işlerinde başarılı.

Fiyat aynı neredeyse çok temiz bir ürün. Ayrıca 3 5 FPS fazla veriyor. Genelde CUDA çekirdekleriyle render işlerinde başarılı.

Niye sıfır bir RX6600 ile 2. el 2070 karşılaştırıyorsunuz.*

Sıfır RX 6600'le ikinci el 2070 Super'in piyasası bir mi?

Niye sıfır bir RX6600 ile 2. el 2070 karşılaştırıyorsunuz.*

Adamın sıfır bir NVIDIA ekran kartına verecek parası yoksa ve AMD alıp hata alma riskini üzerine alacaksa alsın. Ben AMD hizasındaki NVIDIA kartların pahalı olduğunu biliyorum. Ya daha zayıf bir kart alacak ya da ikinci el güzel bir kart alacak. Benim tavsiyem bu şekildedir. Siz daha farklı bir şey önerecekseniz önerin. Ancak ben şahsen AMD 6000 serisine bulaşmazdım. 7000 serisi genel olarak daha kararlı.