Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
6000 serisi sorunlu. Kaç konu açıldı. 6600 direkt sorunlu mu bilemem 0 alırsanız garanti desteğiniz olur ancak 0 da alınmaz. Bence ikinci el RTX 2000 serisine yönelin.
Son düzenleme:
Captain Levi
Yetkin
İkinci el ise alınır. Hiçbir eski nesil ekran kartı sıfır alınmaz.
6600 ile yazıyorum, gayet alınır ve kullanılır üzmez. RDR2'yi ortalama 80 FPS ile bitirdim.
Uyuyan Sincap
Üstün
@Recep Baltaş Hocam bana herkes beğenmedim emojisi attı bir de siz açıklar mısınız 6000 serisi AMD ekran kartlarındaki rezaleti.
techolay.net
Ayrıca açıklama yaptığı konusu.
RX 6700 i5-12400F sistem oyun oynarken kapanıyor
Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT...
@Recep Baltaş hocam bana herkes beğenmedim emojisi attı bir de siz açıklar mısınız 6000 serisi AMD ekran kartlarındaki rezaleti.
Ayrıca açıklama yaptığı konusu.RX 6700 i5-12400F sistem oyun oynarken kapanıyor
Merhaba. Oyun oynarken görüntü birden gitti ve arkadaki sesler drrr diye gelmeye başladı. PC'yi tekrar açtım yine denedim yine aynı şekilde kapandı ve tekrar açmayı denediğimde hiç görüntü gelmedi. Ekran kartı pin kablosunu çıkartıp taktım ve tekrar açtım bu sefer görüntü geldi. İlk önce OCCT...techolay.net
Yakın bütçelerde 2. el alacağınız 2000 serisi bir kartla 2. alacağınız 6000 serisi bir kart arasında dağlar kadar fark var.
Bütçe bolsa kimse AMD önermiyor zaten.
Uyuyan Sincap
Üstün
Yakın bütçelerde 2. el alacağınız 2000 serisi bir kartla 2. alacağınız 6000 serisi bir kart arasında dağlar kadar fark var.
Bütçe bolsa kimse AMD önermiyor zaten.
RX 6600 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6600 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6600 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
Fiyat aynı neredeyse çok temiz bir ürün. Ayrıca 3 5 FPS fazla veriyor. Genelde CUDA çekirdekleriyle render işlerinde başarılı.RX 6600 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6600 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6600 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Niye sıfır bir RX6600 ile 2. el 2070 karşılaştırıyorsunuz.*
Sıfır RX 6600'le ikinci el 2070 Super'in piyasası bir mi?Fiyat aynı neredeyse çok temiz bir ürün. Ayrıca 3 5 FPS fazla veriyor. Genelde CUDA çekirdekleriyle render işlerinde başarılı.RX 6600 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 6600 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 6600 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Uyuyan Sincap
Üstün
Niye sıfır bir RX6600 ile 2. el 2070 karşılaştırıyorsunuz.*
Adamın sıfır bir NVIDIA ekran kartına verecek parası yoksa ve AMD alıp hata alma riskini üzerine alacaksa alsın. Ben AMD hizasındaki NVIDIA kartların pahalı olduğunu biliyorum. Ya daha zayıf bir kart alacak ya da ikinci el güzel bir kart alacak. Benim tavsiyem bu şekildedir. Siz daha farklı bir şey önerecekseniz önerin. Ancak ben şahsen AMD 6000 serisine bulaşmazdım. 7000 serisi genel olarak daha kararlı.