Adam ne oynadığını söylemiş zaten. Konu mesajına bakın.Güncel açısında dışında pek avantajı olmayan sistem, eğer hikayeli oyunlar oynayacaksanız i5-14400F performansında farkı olmadığını bilerek alın. Eğer FPS oyunlara ağırlık verecekseniz 7500F işinizi görür. Ekran kartıya para kalıyor ise 9060 XT bakın. PSU halen işinizi görür.
Detaylar
Kim cevapladı?![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bence sistemi komple satıp şu ayarda bir sistem almak daha mantıklı olur. Konu sahibi arkadaşın sisteminin 20K'dan fazla edeceğini düşünüyorum.
Dosya Ekleri
20K'dan fazla edecekse max 21 eder. Bu da mantıklı tabi. Ben 9060XT sistemlere gitti kafam. Ama 5060 alınacaksa 36-38 bin TL bandına alınmalı. 43-44 bandına 5060 alınmaz. 9060XT sistemler bu fiyatta oluyor zaten.Hocam bence sistemi komple satıp şu ayarda bir sistem almak daha mantıklı olur. Konu sahibi arkadaşın sisteminin 20K'dan fazla edeceğini düşünüyorum.
Xbox 360E
Üstün
Sadece ekran kartıyı yükseltsen yeter gibi, 9060 XT alıp 3-4 sene daha götürür bu sistem. En sonunda komple satar daha güncel sisteme geçiş yaparsınız. Ama RAM konusunda emin değilim, elindeki RAM'ı satıp 32 GB RAM'e geçiş yapsanız iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
D4C
Uzman
Sistemi satmasan bile değişen parçalardan sonra elinde kalacak para ile RX9060XT çekersin zaten. Direkt AM5 geçip sonra da ekran kartı da alabilirsin. Şahsen böyle yapmak daha mantıklı olabilir, en azından A620 gibi giriş seviyesi anakartlara kalmamış olursun.
SHERLOCKED
Başarılı
9060 XT alır geçerdim ben. 14400F kötü bir işlemci değil. DDR5 çok maliyetli bu vakitte.
Şenol Güneş
Uzman
DDR5'e geçmek şu aşamada mantıklı değil fiyatlardan dolayı. Ben olsam sistem yükseltmek yerine monitör, ekipman vs yükseltir, DDR5 fiyatları normal seviyeye gelince geçerdim. Ha illa yükselteceğim diyorsanız ekran kartı ve SSD derim ama SSD'ler de ateş parası şu an.
Bu kadar emin konuştuğunuza göre alım-satım yapıyorsunuz herhalde.20K'dan fazla edecekse max 21 eder. Bu da mantıklı tabi. Ben 9060XT sistemlere gitti kafam. Ama 5060 alınacaksa 36-38 bin TL bandına alınmalı. 43-44 bandına 5060 alınmaz. 9060XT sistemler bu fiyatta oluyor zaten.
İntel tabanlı benzer sistemlere 25K yazılmış, satılıp satılamadığı konusunda bilgim yok.
Benim attığım sistemin ayarında sıfır almak daha mantıklı. Güç kaynağı ve sistem yükseltmesiyle beraber parçalar da sıfırlanmış olur. Sende AM5 önermişsin aynı kapıya çıkıyor. 9060xt'li olsa tadından yenmez zaten.
Tercih sebebi.
Katılıyorum DDR5 sisteme taşıyıp 9060xt geçişi çiçek gibi olur.Sistemi satmasan bile değişen parçalardan sonra elinde kalacak para ile RX9060XT çekersin zaten. Direkt AM5 geçip sonra da ekran kartı da alabilirsin. Şahsen böyle yapmak daha mantıklı olabilir, en azından A620 gibi giriş seviyesi anakartlara kalmamış olursun.
Ha A620M-K ha B650M-R uçurum yok arada abartma. İkisi de girişin girişi kartlar...
DDR5'e geçmek şu aşamada mantıklı değil fiyatlardan dolayı. Ben olsam sistem yükseltmek yerine monitör, ekipman vs yükseltir, DDR5 fiyatları normal seviyeye gelince geçerdim. Ha illa yükselteceğim diyorsanız ekran kartı ve SSD derim ama SSD'ler de ateş parası şu an.
Ekipman olarak hiçbir eksiğim yok hocam, sistemi yükseltesim var sadece.