@Caner Uncu

Sen bilgiyi hak etmiyorsun.

Konuşmaların benim karşımda artık yeri yoktur. Diline biraz törpü gerekiyor çok agresifsin ve biraz papatya çayı iç iyi gelir veya spor falan yap.

İyi sosyaller.
Bence sabır sınıyorsunuz. Kardeşim bak ban yemek istemiyorum, kibarca söylüyorum. Az sonra Vatan Bilgisayar'a gideceğim, önerini deneyeceğim. 2.500 TL para verip 32 GB RAM alacağım. Eğer sorun çözülmezse sizi bulurum ben, o zaman verecek cevabınız olacak mı? 32 GB RAM sorunumu çözmezse bana paramı verecek misiniz? Yapay zekayı bırakın kendiniz cevap verin.

Siz 6600'den daha iyi bir AMD kart ile test edin. Bence sorun kökünden gidecek.
Bir gün imkanım olursa o şekilde de denerim hocam, teşekkür ederim. Şu arkadaş paramı vereceğini garanti etse 32 GB RAM alıp deneyeceğim de anca laf cambazlığı işte :) 🙏 Bit ve RAM hikaye zaten, ben de biliyorum da maksat arkadaşa vatanı terk etmesini sağlamak.

@Caner Uncu

Konuşmaların benim karşımda artık yeri yoktur. Diline biraz törpü gerekiyor çok agresifsin ve biraz papatya çayı iç iyi gelir veya spor falan yap.

İyi sosyaller.
Adam sorun yaşamış ve bunu çoğu global kullanıcı da yaşıyor, sinir olmasında haklı, suç firmada, sen yıllardır düzgün iş yapmayıp sırf kas gücüne abanıp ucuza satıyorsun.

Bir gün imkanım olursa o şekilde de denerim hocam, teşekkür ederim. Şu arkadaş paramı vereceğini garanti etse 32 GB RAM alıp deneyeceğim de anca laf cambazlığı işte :) 🙏

Ben olayın sadece RAM ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bana göre kendi düşüncemdir RAM yeter veya yetmez. Bol RAM'li PC'de RAM çok kullanılır. Az RAM olanda ise performansı kısar kullanır. Yeterse yeter yetmezse yetmez yani.

Adam sorun yaşamış ve bunu çoğu global kullanıcı da yaşıyor, sinir olmasında haklı, suç firmada, sen yıllardır düzgün iş yapmayıp sırf kas gücüne abanıp ucuza satıyorsun.
Hocam her şeyi geçtim. Bakın gidip RAM alacağım diyorum, cebimden 2.500 TL para çıkacak. Eğer çözülmezse bu arkadaş hesabı kapatıp kaçıp gidecek. Olan benim parama olacak. Kendisi sorun direkt RAM yetersizliği dedi. Ben de 32 GB RAM alınca çözülsün, sistemi hediye edeceğim diyorum da yok işte, anlamıyor.

@Caner Uncu

İyi sosyaller.

Verdiğin bilgi de bilgi olsa bir şey demeyeceğim. RX 6600'e 8 GB RAM taktığımda dahi drop yemiyordum. Yapay zeka ne derse konuya fırlatıyorsun. Bit mevzusu tamamen alakasızdı bir kere. Stutter yapacak olsa başta firmalar sürmezdi, sonuçları dönüp dolaşıp onlara gireceğinden.

Kendi bilgine güvenmeyip @Caner Uncu 'dan kaçman iyiymiş.

RX 6600 gibi bir kart için 13.000 TL para verip 5700X3D alamam kusura bakmayın. Mantık dışı geliyor bu bana.

Kesinlikle öyle. Ben alın diye söylemiyorum. Mevzunun AMD sürücülerinin işlemciye gereksiz yük bindirmesinden kaynaklandığını, normalde sorun yaratmaması gereken bir işlemciyi sorun kaynağı haline getirdiğini söylemek istedim.