Deniz744

Başarılı
PC'yi alalı neredeyse 1.5 yıl olacak ben hala hiç termal macununu ellemedim. Bir tane bilgisayarcıya sordum 100 liraya değiştirirmiş macunu kendim getirirsem. Orada en kalitesiz macunu kullanıyorlardır diye kendim getirmeyi teklif ettim.

Sistem:
  • RX 6650 XT.
  • i3 13100F.
  • H610M.
  • 2x8 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • Thermaltake S200tg ve 650W PSU (bilmiyorum gerekli mi)
PC aşırı derecede yavaşlamaya ve donmaya başladı. Ayrıca en ufak oyunda ısınıyor.
Hangi macunu tercih etmeliyim? Alibaba tarzı sitelerden atmazsanız sevinirim. Amazon'dan falan alırım alırsam. Hem işlemcinin her ekran kartının macununu değiştirmek istiyorum.

Ayrıca bilgisayarcı bozmaz değil mi? Açarken falan kırmaz.

PC'yi alalı neredeyse 1.5 yıl olacak ben hala hiç termal macununu ellemedim. Bir tane bilgisayarcıya sordum 100 liraya değiştirirmiş macunu kendim getirirsem. Orada en kalitesiz macunu kullanıyorlardır diye kendim getirmeyi teklif ettim.

Sistem:
  • RX 6650 XT.
  • i3 13100F.
  • H610M.
  • 2x8 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • Thermaltake S200tg ve 650W PSU (bilmiyorum gerekli mi)
PC aşırı derecede yavaşlamaya ve donmaya başladı. Ayrıca en ufak oyunda ısınıyor.
Hangi macunu tercih etmeliyim? Alibaba tarzı sitelerden atmazsanız sevinirim. Amazon'dan falan alırım alırsam. Hem işlemcinin her ekran kartının macununu değiştirmek istiyorum.

Ayrıca bilgisayarcı bozmaz değil mi? Açarken falan kırmaz.

Ucuza pump out riski az ve iletkenligi iyi bir macun.

Bence bunu tercih edin kW değeri daha yüksek ve epey bilinen bir marka.

Ayrıca Amazon Prime üyesiyseniz yarın teslim alabilir, üstüne 300 TL üstü siparişinize 75 TL indirimde uygulayabilirsiniz.

Önerdiğim macunun testlerine göz atın.
kW tek başına bir ölçüt değil hocam.
Yüksek kW değerine sahip denilip patates çıkan çok macun var. Marka içerisinde değişen bir olgu.

Thermal Grizzly olacaksa Hydronaut daha isabetli olur.