RX 6700 10 GB ekran kartından RX 9060 XT ekran kartına geçilmeli mi?

@michaelscofield, fiyatları yakın olsa Reaper veya Challenger önerirdim fakat şu an Sapphire daha mantıklı. Kalite kontrolü es geçilebilir şu an.
Sapphire ikisinden de daha iyi ya benim işime gelir.

Peşin fiyatına taksit ile alacağım, bakınıyorum. Hepsiburada sadece HB Premium karta yapıyor, Amazon'da pek mantıklı bir şey bulamadım.

@michaelscofield, yılbaşından önceye denk getirseydin 9 taksitle çökerdin be...
KuveytTürk kartı al olmazsa. 2.000 TL fark ödemekten daha pratik bence.

@michaelscofield, yılbaşından önceye denk getirseydin 9 taksitle çökerdin be...
KuveytTürk kartı al olmazsa. 2.000 TL fark ödemekten daha pratik bence.
Bende kredi kartı olursa net patlatırım, o yüzden çıkartmıyorum. Düzgün bir model denk gelirse direkt alacağım ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değer hocam hatda elinizi çabuk tutmanız lazım.

@michaelscofield, fiyatları yakın olsa Reaper veya Challenger önerirdim fakat şu an Sapphire daha mantıklı. Kalite kontrolü es geçilebilir şu an.
Reaper rezalet, en kötü 9060XT modeli. Soğutma bloğu çok küçük, 72C'ye çıkıyor kart.

Geleceğe yatırım olduğundan ve RX 9060 XT'nin fiyatı, taksiti genel olarak iyi olduğundan oluru var.
RX 6700, RTX 3060 Ti ile RTX 3070 arası bir yerde. RX 9060 XT, RX 7700 XT'ye denk, o da RTX 4060 Ti ile RTX 4070 ortalarında. RTX 3070 Ti dan daha iyi olması lazım.
Arada hiç fena olmayan performans farkı da var. Özellikle 1440p için fark yaratır.
Yani alınır. O VRAM fiyatları hücum edecek bu bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…