En F/P Sapphire şu an. O fiyata fabrikasyon PTM7950 ile gelen başka bir kart yok. Kolay kolay üzmez, HB üzerinden alacağım, üzse bile yardımcı olurlar.
Hayırlı olsun şimdiden umarım üzmez.
En F/P Sapphire şu an. O fiyata fabrikasyon PTM7950 ile gelen başka bir kart yok. Kolay kolay üzmez, HB üzerinden alacağım, üzse bile yardımcı olurlar.
Sapphire ikisinden de daha iyi ya benim işime gelir.@michaelscofield, fiyatları yakın olsa Reaper veya Challenger önerirdim fakat şu an Sapphire daha mantıklı. Kalite kontrolü es geçilebilir şu an.![]()
Bende kredi kartı olursa net patlatırım, o yüzden çıkartmıyorum. Düzgün bir model denk gelirse direkt alacağım ama.@michaelscofield, yılbaşından önceye denk getirseydin 9 taksitle çökerdin be...
KuveytTürk kartı al olmazsa. 2.000 TL fark ödemekten daha pratik bence.![]()
R5 5600 ve MAG A550bn PSU var, ikisi de kurtarıyor. RX 9700'e çıkmaz bütçe maalesef.
Kafa karışmış, RX 9070 olacak.RX 9700 yeni mi çıktı hocam? Yoksa bilerek mi böyle diyorsunuz?
Reaper rezalet, en kötü 9060XT modeli. Soğutma bloğu çok küçük, 72C'ye çıkıyor kart.@michaelscofield, fiyatları yakın olsa Reaper veya Challenger önerirdim fakat şu an Sapphire daha mantıklı. Kalite kontrolü es geçilebilir şu an.![]()