Makaleler
13
Yer
İstanbul
Çoğunlukla CS 2 oynuyorum, hikayeli oyunlarla aram pek yok ama ara sıra oynarım. Aktif olarak XFX Swft RX 6700 modelini kullanıyorum. Kartın KFG'si tam, 1 sene de garantisi devam ediyor.

Sizce bu senaryoda ne yapılmalı? Soruyu "RX 9060 XT Alınır mı?" gibi algılamayın.

Peşin fiyatına 9 taksit ile alacağım bu arada. Hem de en sevdiğim, can dostum (!) @Ruindry'nin kartından.

Açıkçası küresel çip sorunlarından dolayı ekran kartı fiyatlarının da artacağını düşünüyorum, son bir upragde yapayım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modelden bağımsız eğer alma düşüncen varsa, bence fazla düşünme. Ben ekran kartı fiyatlarının da ciddi yükseleceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım. İnsanları da telaş alışverişine itiyor bu kriz, kabak tadı vermeye başladı. Çünkü zamlar sıçrıyor, hiç stabil değil.

Modelden bağımsız eğer alma düşüncen varsa, bence fazla düşünme. Ben ekran kartı fiyatlarının da ciddi yükseleceğini düşünüyorum. Umarım yanılırım. İnsanları da telaş alışverişine itiyor bu kriz, kabak tadı vermeye başladı. Çünkü zamlar sıçrıyor, hiç stabil değil.
Alacağım gibi, ben de öyle düşünüyorum hoca. Bakalım hayırlısı.

Kalan donanimini bilmiyorum fakat alabiliyorsan 9700 almani tavsiye ederim. Bu gidisat ile bugun alamiyorsan ileride hic alamaz hale gelebiliriz. AMD ve NVIDIA fiyatlari yukseltme derdinde.

Kalan donanimini bilmiyorum fakat alabiliyorsan 9700 almani tavsiye ederim. Bu gidisat ile bugun alamiyorsan ileride hic alamaz hale gelebiliriz. AMD ve NVIDIA fiyatlari yukseltme derdinde.
R5 5600 ve MAG A550BN PSU var, ikisi de kurtarıyor. RX 9700'e çıkmaz bütçe maalesef.