Detaylar
Kim cevapladı?Bu durumda denemekte fayda var, her ne kadar sorunun kesin bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.
EcoBaskn
Uzman
Peki neyden kaynaklı olabilir sizce?Bu durumda denemekte fayda var, her ne kadar sorunun kesin bundan kaynaklı olduğunu düşünmesem de.
Çok eksik anlatım var bana kalırsa; FPS'nin az alındığı program hangisi, program SATA SSD'ye mi yoksa M2.SSD'ye mi kurulu, SSD modelleri hangisi ve sağlık durumları nasıl, RAM kaç GB, RX6700 için ne zaman çıkmış olan sürücüyü kullanıyorsunuz gibi birçok soru var. Bunları cevaplarsanız daha iyi sonuç alabiliriz.Ekran kartını yeni aldım. Eski ekran kartında da aynı sorun vardı drop giriyordu. Sıcaklıklar normal düzeyde, BIOS güncel. Sadece tek sorun SATA SSD'ye kurulu Windows. M.2'ye kursam değişir mi? M.2'deyken böyle bir problem yoktu.
EcoBaskn
Uzman
Çok eksik anlatım var bana kalırsa; FPS'nin az alındığı program hangisi, program SATA SSD'ye mi yoksa M2.SSD'ye mi kurulu, SSD modelleri hangisi ve sağlık durumları nasıl, RAM kaç GB, RX6700 için ne zaman çıkmış olan sürücüyü kullanıyorsunuz gibi birçok soru var. Bunları cevaplarsanız daha iyi sonuç alabiliriz.
Her şey SATA'ya kurulu, RX 6700'ün son sürümünü yükledim ama GTX 750 Ti'de de aynı sorun vardı. Ayrıca temiz kurulum yapmadım bundan olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz kurulum (Windows) şart değil ama DDU ile bir sürücleri kaldırıp sürücüyü temiz kurar mısın?
EcoBaskn
Uzman
Temiz kurulum (Windows) şart değil ama DDU ile bir sürücleri kaldırıp sürücüyü temiz kurar mısın?
Bunu yaptım.
Hemen sağlıkları gönderiyorum.Çok eksik anlatım var bana kalırsa; FPS'nin az alındığı program hangisi, program SATA SSD'ye mi yoksa M2.SSD'ye mi kurulu, SSD modelleri hangisi ve sağlık durumları nasıl, RAM kaç GB, RX6700 için ne zaman çıkmış olan sürücüyü kullanıyorsunuz gibi birçok soru var. Bunları cevaplarsanız daha iyi sonuç alabiliriz.
Kurulu olan kioxia sata.
Aynı sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek var mı?Bunu yaptım.
Hemen sağlıkları gönderiyorum.
![]()
Kurulu olan kioxia sata.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Steam 2,97 dolara Internet Cafe Simulator Bundle alınır mı?
- herousta26
-
-
-