Nelson Van Alden
Uzman
FPS'imi arttırmak için AMD Software'den hangi ayarları yapmalıyım ve en iyi ayarlar nelerdri?
Undervolt veya overclock dışında sadece FreeSync kullanmanızı öneririm onun dışındaki özellikleri kullanmanızı tavsiye etmem.
undervolt nedir? birde amd yazılımdaki profili ne yapmamı önerirsiniz? performansta kullandığım halde ani droplar yaşıyorumUndervolt veya overclock dışında sadece FreeSync kullanmanızı öneririm onun dışındaki özellikleri kullanmanızı tavsiye etmem.
Bence öğrense daha iyi, bir sürü güzel özellik var.
Aynı sistem bende de var bende de problem yok hiç bahsettiğiniz oyunlarda hocam.undervolt nedir? birde amd yazılımdaki profili ne yapmamı önerirsiniz? performansta kullandığım halde ani droplar yaşıyorum
Hocam sistemlerimiz benzer bende de 8x2 RAM RX 6700 ve Ryzen 5 5600 var, siz bilgisayarınızın performansından memnun musunuz? Ben AMD aldığıma çok pişmanım şahsen. RDR2'de orta ayarlarda drop alıyorum, LoL'de bile 300 FPS'den fazlasını görmüyorum hatta drop yiyip birkaç saniyeliğine 30-50 FPS alıyorum, herhangi bir şey önerir misiniz? Sizin yazılımda kullandığınız ayarlar neler?