Bazı oyunlarda FPS düşmesi almayı geçtim, PC'de FPS düşmesi değil ama Alt Tab atınca falan ekranın yarısında Alt Tab'dan önce ki ekran yarısında da yeni ekran falan gözüküyor. Bozulma oluyor yani. Ayrıca arada bir herhangi bir şeyi yukarıdan aşağı kaydırırken falan da ekran kasıyor. Display'den midir, SSD'den midir neden anlamadım. Sistemim RX 6700, Ryzen 5 5600 ve 2x8GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş'in gecen gunku SSD bozan Windows Update videosundan sonra bu tur kasma donma sikintilari artti sanki. O videoyu izleyin. Varsa o guncellemeyi kaldirin.

Hocam o güncellemeyi yaptım mı bilmiyorum ama o videodaki sorunlar daha çok mavi ekran falandı, benimkiler daha farklı.

AMD ekran kartı kronik sorunu, driver değiştirince de düzelmiyor maalesef.

@Freezzy 👎 atmak yerine problem için çözüm öner de bari konu sahibinin işine yarasın. Doğru ya hiçbir çözümü yok bu sorunun, sen de haklısın.

Hocam bu ekranda bozulmalar, donmalar falan daha önce olmuyordu. Ayrıca düşük FPS ve oyun içi donmalarda daha önce olmuyordu ama genel olarak her oyundan düşük FPS alıyorum. Benchmark videolarında oyun içi benden aldıkları FPS daha fazla ve kasmadan oynuyorlar. Saydığım sorunların çoğu yeni oluşmaya başladı gibi ki ekran kartını 1 seneden fazladır kullanıyorum. Ama daha önceden de oyunlardan düşük FPS aldığım oluyordu. RDR2'de, GTA 5'te falan. Şu anda LoL oynarken bile 90 140 FPS falan alıyorum ve oyun bildiğiniz donuyor, Alt Tab atmadanda düzelmiyor. Benzeri Black mesada da oluyor. Kronik olduğuna emin misiniz?

Son düzenleme:
Hocam o güncellemeyi yaptım mı bilmiyorum ama o videodaki sorunlar daha çok mavi ekran falandı, benimkiler daha farklı.

Hocam bu ekranda bozulmalar, donmalar falan daha önce olmuyordu. Ayrıca düşük FPS ve oyun içi donmalarda daha önce olmuyordu ama genel olarak her oyundan düşük FPS alıyorum. Benchmark videolarında oyun içi benden aldıkları FPS daha fazla ve kasmadan oynuyorlar. Saydığım sorunların çoğu yeni oluşmaya başladı gibi ki ekran kartını 1 seneden fazladır kullanıyorum. Ama daha önceden de oyunlardan düşük FPS aldığım oluyordu. RDR2'de, GTA 5'te falan. Şu anda LoL oynarken bile 90 140 FPS falan alıyorum ve oyun bildiğiniz donuyor, Alt Tab atmadanda düzelmiyor. Benzeri Black mesada da oluyor. Kronik olduğuna emin misiniz?
Genellikle sonradan olmaya başlar zaten, ilk aldığında sorun olmaz ama sonradan sıkıntılar başlar. Her kartta olmasa da çoğunda oluyor.