ulivii

Uzman
6. dakikada hotspot 94 gördü yanlış görmediysem. daha uzun yapamıyorum, sistem kapanıyor.

sizce sonuç nasıl? 2. el aldım satıcının testi sağdaki.

Kartın içi açılmamış, 2021'de alınmış, sadece oyun için kullanılmış. Yani iade etmeyi pek düşünmüyorum aslında ama fikriniz nedir?

1764352993802.webp
1764353203694.webp

Tabii benim kasadan dolayı da biraz ısınıyor kasam şöyle.

1764353287145.webp

Senin kasaya göre normal hocam.
Düzeltme;
Aniden kapanma normal değil hocam dikkatli bakıp hangi derecede kapandigina dikkat etmek lazim

Son düzenleme:
TriXX indirip performans BIOS'una geçiş yapmayı deneyebilir misin? Yanlışım yoksa bu modellerde çift BIOS var, bu sebeple düşük fan hızında yüksek sıcaklık olabilir.

Kart üzerinde Switch'te olabilir.

Sistem neden kapanıyor? 15 dakikalık bir test olmadan bir şey söylemek zor. Tahminen 78 dereceleri görür o kart, bakıma ihtiyacı var gibi.

Sistem neden kapanıyor? 15 dakikalık bir test olmadan bir şey söylemek zor. Tahminen 78 dereceleri görür o kart, bakıma ihtiyacı var gibi.

PSU yetmiyor 550W FSP Hyper H3 PSU var.

19 dakikalik testte derece neden 0? 5 dakikalık testte 72 görmüş 72 gayet iyi ama 5 dakika yeterli değil bence.

Hocam altında yazıyor o satıcının test.

TriXX indirip performans BIOS'una geçiş yapmayı deneyebilir misin? Yanlışım yoksa bu modellerde çift BIOS var, bu sebeple düşük fan hızında yüksek sıcaklık olabilir.

Kart üzerinde Switch'te olabilir.

Yapıp yazacağım.