Detaylar
Kim cevapladı?Keremefe_1
Becerikli
Evet bende şimdi fark ettim. O zamanlar bilgi almak için yazmıştım şimdi de toplama zamanı olduğu için bir karar vermem gerekiyordu güzel bir forum sitesi olduğu içinde yine buraya yazdım.Şimdi fark ettim sizinle bu olayı başka konunuzda konuşmuşuz.
Şu anda 500 watt’lık PSU ile idare edip ona harcayacağım parayı ekran kartına vesaire dahil edeceğim ama sonradanda değiştirmek tabii ki ilerisi içinde daha mantıklı olacaktır gibi duruyor.İyi sosyaller. Anladığım kadarıyla güzel bir sistem topluyorsunuz. Ryzen 5 5600 + RX 6700 XT veya RTX 3060 Ti gayet dengeli bir kombinasyon olur. Güç kaynağı olarak ise önerebileceğim, Ryzen 5 5600 TDP'si yaklaşık 65W civarında. RX 6700 XT tipik olarak 230W civarında güç tüketir. RTX 3060 Ti ise yaklaşık 200W civarında tüketir. Buna anakart, RAM, diskler, fanlar ve olası yükseltmeleri de hesaba katarsak, sistemin toplam yük altındaki tüketimi 350–400W civarında olur. Güvenli bir pay bırakmak ve PSU'nun %50–60 yükte çalışmasını sağlamak açısından kaliteli 650W bir PSU ideal olur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Keremefe_1
Becerikli
Tamamdır teşekkür ederim desteğiniz için.İstediğiniz kadar konu açabilirsiniz orada sorun yok tabii ki, işlemci ve ekran kartı değiştirin ileride de 1 TB SSD alırsınız devam.
Keremefe_1
Becerikli
Ben pek bulamadım minimum 10 bin bandında var gibi sahibinden pg ye bakıyorum. IBAN ile vesaire göndererek güvenli olacağını sanmıyorum pek.5600+6700XT öneririm, ekran kartı 7500TL'ye bulunabiliyor.
Keremefe_1
Becerikli
O zaman biraz daha araştırmak gerekiyor. Yaşadığım şehir de 1 tane bile ilan yok maalesef ): Bazı kartlar var içi açılmış termal macun bakımı vesaire yapılmış. Sizce sıkıntı çıkarır mı?Dün bir arkadaş aldı forumda, ASRock 6700XT 7500 TL'ye.
Elden test ederek alın en temizi.
Keremefe_1
Becerikli
O zaman kozmetiğine ve FurMark testinde ki sonucu en önemlisi.İçi açılmamış bakım yapılmamış 6700XT zor bulursunuz, önemli olan sağlıklı çalışması.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-