Batur
Başarılı
Merhaba, AM5 sisteme geçmeyi planlıyorum ve elimdeki sistemi satıp üstüne az bir miktar koyarak AM5 geçmeyi planlıyorum. Piyasaya bir süredir hakimim ancak sistemin toplam ederini 2. el de hesapladığım da aklıma pek bir fiyat gelmiyor. Ancak biraz piyasaya baktığımda 25.000-19.000 TL arası satan kişiler var. Tabii sadece İzmir içindeki ilan fiyatlarından bahsediyorum. Genel fiyata baktığım zaman fiyatlar inanılmaz değişiyor. Aynı sistemi 50.000 TL'ye koyan da var. Sadece ekran kartı yalpalanıyor diye 15.000 TL'ye koyan da var. Böyle bakınca aslında piyasanın ne kadar kötü olduğunu tekrar gördüm ve sizlere de sormak istiyorum. Sizce bu sistemin ederi nedir?
- MSI RX 6700 XT Mech 2X 12g OC 192 bit GDDR6 (Kutulu ve faturalı ancak garantisi biteli çok oldu)
- Hikvision urien 2x8 16 GB DDR4 3200 Dual kit RAM u-DIMM (Kutulu, garantisi 1 ay önce bitti)
- AMD Ryzen 5 5600 Tray Cooler Master 4 bakır borulu kule tipi 2. el alındığı için modelini bilmiyorum ama H411 modeline benziyor. (kenarı RAM'lere değdiği için kenarı hafif yamulttum ancak ısıda değişiklik yok)
- Kioxia Exceria NVMe SSD 500GB - Seagate SSHD ST1000DX001 1TB (SSD kutusu bulunuyor ancak HDD de kutu bulunmuyor)
- Gigabyte B450M S2H (Kutusu bulunmuyor) Rampage reaction kasa ve 4 adet fan (Kutusu var ancak köpükleri yok)
- Rampage 650W PSU (Kasanın içinde geldi)
Son düzenleyen: Moderatör: