Merhaba. Hackintosh konusunda hiçbir bilgim yok, yardımlarınızla ilerleyeceğim. RX6750 XT desteği gelmiş, NootRX.kext dosyasını düzenlediğimizde çalışıyormuş.

Söz konusu video.
Bu konuda çok acemiyim. EFI ve Config konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • RAM: 8x2 XPG Gammix D30.
  • SSD: Crucial P3 500GB.
  • Ekran kartı: MSI Mech RX 6750XT.
  • Anakart: MSI Pro H610M-E DDR4.
  • İşlemci: i5-12400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@Cruslan

Başarılı Kurulum: R5 5600, RX 6700 XT, MSI B550-A PRO | macOS 15 Sequioa Beta 1

Compiled kext'e ulaşımınız Cruslan sayesinde olabilir. Kendisi kext konusu da paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sisteminiz için Alder Lake EFI veya EFI dahilindeki confige göz atabilirsiniz.
Bu konularda hiçbir şey bilmiyorum, ne yapmam gerekiyor? İmajı flasha yazdırdım, BIOS'ta CFG-Lock'u devre dışı bıraktım ama sistem flashtan açılmadı.

Yapmanız gereken ilk şey Hackintosh kurulumu hakkında rehber makale ve videoları izleyip raw bir bilgi edinmek. Bu olmadan 50 sayfa gider bu konu. Kurulum öncesi, esnası ve sonrası dahil.

Merhaba. Mayıs 2024'de elle derlenmiş NootRX.kext'i var elimde. 14.4 Sonoma'da kesin çalışıyor, 15 Sequioa 'de çalışmıyor. WheteverGreen ile kullanılmaması gerekiyormuş fakat bende hem NootRX hem de WheteverGreen açık ve bir sıkıntı yaşamadım. OpenCore: Sonoma 14.4'te çalışan NootRX Kext Dosyası Bu Kext dosyasını OpenCore içerisindeki kext klasörüne atıp config.plist içerisine ekleyip çalıştırabilirsiniz.

Merhaba. Mayıs 2024'de elle derlenmiş NootRX.kext'i var elimde. 14.4 Sonoma'da kesin çalışıyor, 15 Sequioa 'de çalışmıyor. WheteverGreen ile kullanılmaması gerekiyormuş fakat bende hem NootRX hem de WheteverGreen açık ve bir sıkıntı yaşamadım. OpenCore: Sonoma 14.4'te çalışan NootRX Kext Dosyası Bu Kext dosyasını OpenCore içerisindeki kext klasörüne atıp config.plist içerisine ekleyip çalıştırabilirsiniz.
sanal makinede kullanabilir miyim?

Yapmanız gereken ilk şey Hackintosh kurulumu hakkında rehber makale ve videoları izleyip raw bir bilgi edinmek. Bu olmadan 50 sayfa gider bu konu. Kurulum öncesi, esnası ve sonrası dahil.

izledim ve biraz bilgi edindim ancak efi bulamadım