Tırt model alma.Sinerji'den alınır mı? Peki? Zamanında anakart almıştım ama geçen sene çıkan ekran kartı mağduriyeti yaşayan arkadaştan dolayı biraz şüpheliyim.
Eki Görüntüle 157692
Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
soğutma açısından mı yoksa frekanslardan dolayı mı?
2. attığım 5060 pek önermiyorum ama NVIDIA kanadına bu ürün var, ilk attığım 9060XT kesinlikle öneriyorum yakında çıkacağım AMD redstone teknolojisiyle beraber çok iyi olacağı söyleniyor.
9060XT fiyatlarına hiç bakmamıştım. Daha mantıklı geldi. Buna da bakacağım teşekkürler.
Hocam ekran kartında Nvidia dan şaşmayınsoğutma açısından mı yoksa frekanslardan dolayı mı?
9060XT fiyatlarına hiç bakmamıştım. Daha mantıklı geldi. Buna da bakacağım teşekkürler.
AMD tarafında 9060 XT 8 GB VRAM bir kart yerine 5060 almak çok daha mantıklı olacaktır. 15K civarında üç tane 5060 var.
Besleme soğutma frekans. Frekans o kadar önemli değil de beslemesi ve soğutması harbiden tırttı ya bunun.soğutma açısından mı yoksa frekanslardan dolayı mı?
Sapphire de genel olarak Recep bey önermiyor. Forumda da fiziksel sorun yaşayanlar genelde Sapphire kullanıcıları oluyordu. Nvidia'daki Zotac gibi sorunlu bir marka en azından gözlemlediğim. Gerçi Sinerji'deki AsRock'muş. Sapphire büyük ihtimalle AsRock daha iyi olacaktır.
Yine tekrarlayayım bütçeyi yükseltip 16 GB bir 9060 XT almayacaksanız açıkcası FSR 4 yerine daha oturmuş Nvidia 5060 DLSS4 ve yeni kare oluşturmasına para yatırırdım. RT tarafında da AMD halen buna özel bir kart çıkarmadı. Elbette performans arttı. Ama RT artık Microsoft'da işletim sistemi olarak ittiriyor. DLSS, RT, Lumen gibi teknolojiler oyun firmalarının daha az insan gücüyle daha çok iş yapmasını sağlıyor. Kısaca kapitalizm bu teknolojiyi ittirecek.
Yine tekrarlayayım bütçeyi yükseltip 16 GB bir 9060 XT almayacaksanız açıkcası FSR 4 yerine daha oturmuş Nvidia 5060 DLSS4 ve yeni kare oluşturmasına para yatırırdım. RT tarafında da AMD halen buna özel bir kart çıkarmadı. Elbette performans arttı. Ama RT artık Microsoft'da işletim sistemi olarak ittiriyor. DLSS, RT, Lumen gibi teknolojiler oyun firmalarının daha az insan gücüyle daha çok iş yapmasını sağlıyor. Kısaca kapitalizm bu teknolojiyi ittirecek.
Hocam Sapphire toptan sıkıntılı 6500xt ve 6600 modellerini kullandım ikiside hem cw ve wattman sorunluydu garantiye 3 defa yolladım illallah ettim sattım kurtuldumSapphire de genel olarak Recep bey önermiyor. Forumda da fiziksel sorun yaşayanlar genelde Sapphire kullanıcıları oluyordu. Nvidia'daki Zotac gibi sorunlu bir marka en azından gözlemlediğim. Gerçi Sinerji'deki AsRock'muş. Sapphire büyük ihtimalle AsRock daha iyi olacaktır.
Mümkünse AMD den kaçın ekran kartı olarakHocam Sapphire toptan sıkıntılı 6500xt ve 6600 modellerini kullandım ikiside hem cw ve wattman sorunluydu garantiye 3 defa yolladım illallah ettim sattım kurtuldum
Koneko Toujou
Üstün
Hocam Sapphire toptan sıkıntılı 6500XT ve 6600 modellerini kullandım ikisi de hem cw ve WattMan sorunluydu garantiye 3 defa yolladım illallah ettim sattım kurtuldum.
Mümkünse AMD'den kaçın ekran kartı olarak.
Ben genelde NVIDIA'dan kaçıyorum. Bugüne kadar hangi NVIDIA karta elimi attıysam elimde kaldı. AMD ekran kart konusunda 1 kere bile yüzümü kara çıkarmadı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben genelde NVIDIA'dan kaçıyorum. Bugüne kadar hangi NVIDIA karta elimi attıysam elimde kaldı. AMD ekran kart konusunda 1 kere bile yüzümü kara çıkarmadı.
Hocam az bütçe arttırıp 9600XT 16 GB alabilirsiniz. Kampanya ile 16700'e geliyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Koneko Toujou
Üstün
Hocam az bütçe arttırıp 9600XT 16 GB alabilirsiniz. Kampanya ile 16700'e geliyor.
O kadar bütçeyi kampanyaya yetiştiremem.