deadfellow
Üstün
Eki Görüntüle 116569
Burada da XFX Swift değil XFX Merc olarak gözüküyor meselaBIOS unu arattığımda RX 6950 XT çıktı bu arada @3035
Buradan ayarlamayı denedın mı?
Eki Görüntüle 116569
Burada da XFX Swift değil XFX Merc olarak gözüküyor meselaBIOS unu arattığımda RX 6950 XT çıktı bu arada @3035
Evet hocam ama o düzeltmedi diye anımsıyorum MSI Afterburner üzerinden yaptığımda biraz durulmuştu. garip durumlar var kartta şu bios durumuyla alakalı birkaç kişi daha internette yakınmış kartımın kendi biosunu flashlamak istiyorum
Düz Gpu-z ekranını atar mısın?Evet hocam ama o düzeltmedi diye anımsıyorum MSI Afterburner üzerinden yaptığımda biraz durulmuştu. garip durumlar var kartta şu bios durumuyla alakalı birkaç kişi daha internette yakınmış kartımın kendi biosunu flashlamak istiyorum
Kart ikinci el mi böyle yapıyor muydu önceden kartınız? Kart anormal davranıyor furmark yaparken yük altındayken HWİNFO değerlerini atın.Eki Görüntüle 116569
Daha dün ikinci el olarak aldım hocam. Kac dakika stres testi yapmam gerektiğini bilmiyorum ama 1.5dk içinde vaziyet bu.Kart ikinci el mi böyle yapıyor muydu önceden kartınız? Kart anormal davranıyor furmark yaparken yük altındayken HWİNFO değerlerini atın.
Gpu-z'deki bu sekmeyi de atabilir misin<?Daha dün ikinci el olarak aldım hocam. Kac dakika stres testi yapmam gerektiğini bilmiyorum ama 1.5dk içinde vaziyet bu.
Eki Görüntüle 116583
Sıcaklıkta hiçbir sorun yok fan ayarlarında sonra kaç RPM çalışmaya başladı?Daha dün ikinci el olarak aldım hocam. Kac dakika stres testi yapmam gerektiğini bilmiyorum ama 1.5dk içinde vaziyet bu.
Eki Görüntüle 116583
Hocam yine aynı ya bağıra bağıra çalışıyor direkt 3200 civarındadırSıcaklıkta hiçbir sorun yok fan ayarlarında sonra kaç RPM çalışmaya başladı?
Modlamışlar o zaman bu kartı keşke almadan önce konu açsaydınız.Eki Görüntüle 116569