Hot spot sıcaklığı normalin üstünde iade edin.

Ekran kartı durduk yere 100 fanda çalışmaz ihtiyacı kadar kullanır zaten arkadaş baktı BIOS'u değiştirmişler.

Hocam adam dün mağdur etmem bir şey olursa falan diyordu iade için konuştum bayağı kabul etmiyor şimdi. Bu devirde şu ticareti yapanlarda gram ahlak bulmak çok zor. Mevcut problemleri bir şekilde çözüp kullanmam gerekecek gibi duruyor ama hot spot sıcaklığı için ne yapabilirim bilmiyorum RAM'lerin üzerindeki termal pedlerin mi değişmesi gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adam dün mağdur etmem bir şey olursa felan diyordu iade için konuştum baya kabul etmiyor şimdi. Bu devirde şu ticareti yapanlarda gram ahlak bulmak çok zor. Mevcut problemleri bir şekilde çözüp kullanmam gerekecek gibi duruyor ama hot spot sıcaklığı için ne yapabilirim bilmiyorum ramlerin üzerindeki termal pedlerin mi değişmesi gerekir?
Param güvende ile mi aldın? Aldıysan ödemeyi onaylama yolla paşa paşa kabul edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elden aldım maalesef. Param Güvende kabul etmiyor çoğu satıcı.
Hata etmişsiniz hocam ben param güvende ile 2 kere 4060 aldım.

Hatta 4060 1 yıllık bir kart en fazla ne olabilir diyordum 1 dakikalık furmark testinde 81 dereceye çıkmıştı fanı bayağı kullanıyordu 80-90 civarı hemen iade ettim. 2 aldığım da ise 10 dk da Max 66 derece 30-40 fan hızı sessiz sakin performansta sıkıntı yok aldım direk.
İnsanız hata yaparız bir daha ne olursa olsun param güvende olmadan almayın.