Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Yüksek. Özellikle de hotspot çok yüksek.
Evet ama 6000 serisi çok ısınmıyor mu zaten? Bende 2 yıllık MSI Gaming Z Trio RX 6900XT var oyunlarda hotspot 105'i görüyor.
- Makaleler
- 17
100 küsür derece hotspotu normal saymak hata olur. Hotspot sıcaklığının 90'ı geçmemesi lazım.
SF26
Üstün
Kışın ısınmak için iyidir.
Şakası bi' yana fazla yüksek, bakımlarını en son ne zaman yaptınız ya da yaptınız mı?
Kışın ısınmak için iyidir.
Şakası bi' yana fazla yüksek, bakımlarını en son ne zaman yaptınız ya da yaptınız mı?
Bakım olayını sorma hocam ilk başta ben dedim yapayım'ki elim yatkındır spatula ile yaydım GPU üzerine bu sefer GPU 85 hotspot 110 oldu tekrar açtım bu sefer yaymadan ortasına bezelye kadar sürdüm şu an ekranda gördüğünüz sonuç ortaya çıktı termal pedlere vs dokunmadım onları da gözüme kestirmiştim iyi ki dokunmamışım
Ranchen
Uzman
Bakım olayını sorma hocam ilk başta ben dedim yapayım'ki elim yatkındır spatula ile yaydım GPU üzerine bu sefer GPU 85 hotspot 110 oldu tekrar açtım bu sefer yaymadan ortasına bezelye kadar sürdüm şu an ekranda gördüğünüz sonuç ortaya çıktı termal pedlere vs dokunmadım onları da gözüme kestirmiştim iyi ki dokunmamışım![]()
İnce yaydıysanız bir sıkıntı olmaması lazım.
Bugün farklı macun ile deneyeceğim hocam MX-6 ile bu sefer de ince tabaka şekilde yayıcam bakalım belki macunun dandiğine denk gelmişimdir inşallah. Sonucuda buraya atacağım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-