Merhabalar 6900 XT kullanıcısıyım Windows ve Radeon uygulaması en son sürüme sahip olmasına rağmen oyunlarda AFMF'yi etkinleştiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Zaten oyunda ALT+R Kombinasyonu çalışmıyor AMD Oyun arayüzü açılmıyor. Arka planda da AFMF Ayarı etkin olmasına rağmen FPS'te herhangi bir artış olmuyor. Dolayısıyla çalışmıyor, yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba 6900 XT kullanıcısıyım Windows ve Radeon uygulaması en son sürüme sahip olmasına rağmen oyunlarda Afmf'yi etkinleştiremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Zaten oyunda alt+r kombinasyonu çalışmıyor AMD oyun arayüzü açılmıyor. Arka planda da afmf ayarı etkin olmasına rağmen FPS'te herhangi bir artış olmuyor. Dolayısıyla çalışmıyor, yardımlarınızı bekliyorum.

MSI Afterburner'de FPS artışı gözükmüyor diye biliyorum.

Sahte kare olduğu için Afterburner bunu algılayamıyor. Radeon metricsi açamadığın sürece görebileceğin bir program var mı bilmiyorum.

Sahte kare olduğu için Afterburner bunu algılayamıyor. Radeon metricsi açamadığın sürece görebileceğin bir program var mı bilmiyorum.
Hayır zaten Radeon'da da FPS Artmıyor

MSI Afterburner'de FPS artışı gözükmüyor diye biliyorum.
Afterburner'da görmek değil amacım oyun gerçek FPS'i değişmiyor Radeon'da da değişmiyor. Kasmaya devam ediyor yani...