Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Şu anki parçaların önemli, eğer DDR5 sokete geçiş sağlayacaksan 7500F çok daha mantıklı bir seçenek ama 'Ben DDR4'te kalacağım, şu an değiştirmeyeceğim.' dersen ek masraf çıkmaması adına 14400F bütçe dostu bir tercih olur.
DarthGorsoy
Bilgin
1440F, butce el verirse 13500 ya da 7500F.
Drivefast
Uzman
Aslında hazır sistem alacağım sadece iki işlemci arasında çok gidip geliyorum ikisini size atayım bir inceleyin isterseniz
Blackraven
Üstün
Fiyatı eşit ise R5 7500F. Gözle görülür fiyat farkı var ise I5 14400F alınabilir ama AMD ekran kartınız olduğu için AMD set olsun diye R5 7500F daha mantıklı.
Drivefast
Uzman
Fiyatı eşit ise R5 7500F. Gözle görülür fiyat farkı var ise i5 14400F alınabilir ama AMD ekran kartınız olduğu için AMD set olsun diye R5 7500F daha mantıklı.
Düzeltme yapmıştım okumamışsınız herhalde.
efebatiin
Yetkin
Aslında hazır sistem alacağım sadece iki işlemci arasında çok gidip geliyorum ikisini size atayım bir inceleyin isterseniz.
Benim tercihim 7500FLI sistem olurdu fakat o sistemde ki PSU'ya bomba diyorlardı en son.
Drivefast
Uzman
Evet bende öyle duymuştum özelleştirme yapabilirimBenim tercihim 7500FLI sistem olurdu fakat o sistemde ki PSU'ya bomba diyorlardı en son.
AMD işlemci tercih edin, mümkünse bütçeye ekleme yapıp PSU'yu değiştirip alın. Intel kağıt üstünde iyi olsa da açıkcası bu dönemde tercih edilecek bir marka değil. Özellikle UE oyunlarında en çok sorun yaşayan donanım. Anakart değiştirme gibi angaryalarına girmiyorum bile.
Delta Force, Fragpunk Steam forumlarında stutter yazın ve konuları okuyun. Konularda sorun yaşayan 10 kişiden 8'inde daha üst seviye Intel işlemciler oluyor. Yeni ultra serisinde bile sorun yaşayanlar var.
Delta Force, Fragpunk Steam forumlarında stutter yazın ve konuları okuyun. Konularda sorun yaşayan 10 kişiden 8'inde daha üst seviye Intel işlemciler oluyor. Yeni ultra serisinde bile sorun yaşayanlar var.
Drivefast
Uzman
Hangi psu önerirsiniz?AMD işlemci tercih edin, mümkünse bütçeye ekleme yapıp PSU'yu değiştirip alın. Intel kağıt üstünde iyi olsa da açıkcası bu dönemde tercih edilecek bir marka değil. Özellikle UE oyunlarında en çok sorun yaşayan donanım. Anakart değiştirme gibi angaryalarına girmiyorum bile.