Hocam çıkar çıkmasına ama SSD konusunda da endişeliyim çünkü anakart sadece bir M.2 SSD alıyor çoğu kişi 500GB hiç yetmez diyor o yüzden biraz sıkıntılı

Biri sistemin kalbi diğeri ise depolama. Öncelik PSU da olmalı. O anakarta aparat sayesinde 2. bir M.2 SSD takabilirsin fakat GPU'nun hemen altında olduğundan biraz fazla ısınabilir.

Biri sistemin kalbi diğeri ise depolama. Öncelik PSU da olmalı. O anakarta aparat sayesinde 2. bir M.2 SSD takabilirsin fakat GPU'nun hemen altında olduğundan biraz fazla ısınabilir.

Burada Caner uncu hocam güzel anlatmış.
1751899975622.webp

Son düzenleme:

Anladım hocam o zaman tercihimi PSU'dan yana yapacağım CX550 alsam uygun olur mu? Ayrıca Sinerji'de ki sistemi mi almak daha mantıklı yoksa bu mu?

Benim tercihim bu sistem olurdu yani 7500F. İleride yükseltme yapacaksan AM5 senin için çok daha iyi bir seçenek.
Anladım hocam genellikle oyun ve ders için kullanacağım bende yeterli olduğunu düşünüyorum

Hocam her şey için teşekkürler kafanızı çok şişirdim lütfen kusura bakmayın.

Anladım hocam genellikle oyun ve ders için kullanacağım bende yeterli olduğunu düşünüyorum

Hocam her şey için teşekkürler kafanızı çok şişirdim lütfen kusura bakmayın.

Sorun değil hocam hayırlı olsun şimdiden.
Ben senin yerinde olsam şu anlık gaming gecesini beklerdim tabii sana kalmış sisteme zam falan gelirse arkamdan bela okuma :D

Son düzenleme: