Çözüldü RX 7600 XT 16 GB ekran kartının FurMark test sonucu nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AshDex

Çalışkan
Yer
Türkiye
Elimde RX 7600 XT 16 GB VRAM ekran kartı var 3 fanli, 7 aylık.

FurMark sıcaklıkları nasildir?

Şu anlık acil durumu yok hocam, sadece hava akşını iyi sağlayın yeter.

Hava akisim iyi işlemci RAM anakart bu kadar ısınmıyor bir ekran kartı bana fazla geldi o yüzünde konu açtım ne olur yani 1.00M 13-15mk termal ped koysalar bez gibi bir şey koymuslardir.

Ekran kartınız gayet normal sıcaklıklarda çalışıyor, bir sorun yok. Bakım yapmanıza gerek yok.

Ben mesela geçen yılın Eylül ayında aldığım ASUS Dual RTX 4070 OC ekran kartını ilk günden beri bakım yapmadan kullanıyorum ve hiçbir sorun yok, sıcaklıkları da normal seviyelerde.

Bakımı gerçekten ekran kartınız çok yüksek sıcaklıklara çıktığında yaparsınız. O zaman daha iyi olur.

Ayrıca kasanın hava sirkülasyonu da oldukça önemli. Ben eski GTX 1660 Super ekran kartımın neden çok ısındığını bir türlü anlayamıyordum, meğer sorun sıvı soğutmanın fanlarını içeriye hava alacak şekilde ayarlamamdan kaynaklıymış. Önce zor da olsa sıvı soğutmayı üste monte ettim, sonra ise kasayı daha büyük ve hava sirkülasyonu daha iyi bir kasayla değiştirdim. Şu anda öyle bir sorunum kesinlikle kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…