Videonun geçtiği kısım sizin oynadığınız yerle aynı lokasyon. Benzer FPS değerleri alıyorsunuz.

2. el bulabilsem alacağımda bulamıyorum.

Aynı RAM'den bile alsan sorun yaşama ihtimalin var. RAM'lerin üretim tarihine göre ufak farklar olabiliyor. Bu yüzden uyumsuzluk sorunu yaşayabiliyorsunuz. Fabrikadan kit olarak çıkan RAM'lerden almanız lazım ki sorun yaşamayın. Ayrıca DDR5 hala tam oturmadı bu riski almaya değmez.

Aynı RAM'den bile alsan sorun yaşama ihtimalin var. RAM'lerin üretim tarihine göre ufak farklar olabiliyor. Bu yüzden uyumsuzluk sorunu yaşayabiliyorsunuz. Fabrikadan kit olarak çıkan RAM'lerden almanız lazım ki sorun yaşamayın. Ayrıca DDR5 hala tam oturmadı bu riski almaya değmez.

Ben ilk RAM'i geçen sene Mart'ta aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ben aradan 1-2 ay geçtikten sonra aynı RAM'den aldım. XMP değerleri aynı. Şu anlık sorun yaşamadım.

Ekran görüntüsü 2025-02-17 195233.webp

Ekran görüntüsü 2025-02-17 195241.webp

1740148825178.webp

Çok sağ ol reis düzeldi.

RAM alsam 2. herhalde 400 sabit görürüm.