Recklees
Uzman
Sağ üstte destek kısmı var ona tıklayın ardından sürücü>sistem ve yonga seti sürücüleri>amd yonga seti sürücüsü olanı indirip kurun.
Eki Görüntüle 126522
Sağ üstte destek kısmı var ona tıklayın ardından sürücü>sistem ve yonga seti sürücüleri>amd yonga seti sürücüsü olanı indirip kurun.
Eki Görüntüle 126522
Yanlış destek sayfasına girmişsiniz. Anakartın sayfasına girdiğinizde işaretlediğim kısma girin.Eki Görüntüle 126523 burda nerde senide uğraştırıyorum fakat
Hocam dediğiniz bios ayarlarını yaptım fakat cpu ile dram kırmızı yanıyor ez debugs ledYanlış destek sayfasına girmişsiniz. Anakartın sayfasına girdiğinizde işaretlediğim kısma girin.
Eki Görüntüle 126527
Reis aktifmisinYanlış destek sayfasına girmişsiniz. Anakartın sayfasına girdiğinizde işaretlediğim kısma girin.
Eki Görüntüle 126527
Hocam dediğiniz BIOS ayarlarını yaptım fakat CPU ile DRAM kırmızı yanıyor ez debugs LED.
Reis aktif misin?
Chipset güncellemesinden sonra BIOS'u güncelledin mi?
Şey şimdi ez debugs ledde 3.uncu yeşil yanıyorChipset güncellemesinden sonra BIOS'u güncelledin mi?
düzelttim şimdi biosu güncelleyip ayarları yapim dimiHayır chipseti indirdim direkt açtım dediğin her şeyi chipsetten sonra BIOS'umu güncellicektim.
Şey şimdi ez debugs ledde 3.uncu yeşil yanıyor
ucldk ayarı ne bulamadımBIOS ayarlarını sıfırla. Ardından açman gereken bazı ayarları söyleyeceğim.
Resizable bar: On.
PBO: Enabled.
Core Performance Boost: Enabled.
xmp/expo: enabled.
Ucldk = DV1 mode.
Windows donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması açık.
Değişken yenileme hızı: Açık.
Sistem>ekran>grafikler ve oynadığın oyunu seçip yüksek performans olarak değiştir.
Anakart yonga sürücüsünü kaldır. Ardından son sürümü yükle.
Anakart BIOS güncellemesini yap.
High-efficiency mode: Enabled.
Memory timing preset: Tighest.
AMD Radeon ayarları kısmından doku kısmını performans yap.
AMD'nin WHQL olmayan 25.2.1 sürücüsünü yükle.
Verdiğin bios olaylarından biri bisiyi tetikliyor guncelemmeme rağmen aynısı oldu ayarları tekrar yapıncaHayır chipseti indirdim direkt açtım dediğin her şeyi chipsetten sonra BIOS'umu güncellicektim.
düzelttim şimdi biosu güncelleyip ayarları yapim dimi
ucldk ayarı ne bulamadım
kral ne zaman aktif olursunHayır chipseti indirdim direkt açtım dediğin her şeyi chipsetten sonra BIOS'umu güncellicektim.
ucldk ayarı ne bulamadım
Verdiğin bios olaylarından biri bisiyi tetikliyor guncelemmeme rağmen aynısı oldu ayarları tekrar yapınca
kanka niye cevap vermiyopn kaç kere yazdımHayır chipseti indirdim direkt açtım dediğin her şeyi chipsetten sonra BIOS'umu güncellicektim.
ucldk ayarı ne bulamadım
Verdiğin bios olaylarından biri bisiyi tetikliyor guncelemmeme rağmen aynısı oldu ayarları tekrar yapınca
kral ne zaman aktif olursun