RX 7600 XT düşük performans

Kalite modunamı alim Hyprx'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu CPU performans açıkmıymış peki.

Core Performance Boost açık. İşlemci Turbo hızında çalışıyor herhangi bir sorun yok. Aradaki RAM hızı farkı ve 2 kat daha fazla RAM gibi detaylarda FPS'yi etkiliyor. Ayrıca video paylaşılalı neredeyse 4 ay olmuş. Sürekli güncelleme alan online bir oyun için aradaki fark normal. Yine 200 FPS alsaydınız o zaman anormal bir durum olabilirdi. 50-80 FPS farkı bu üstte yazdıklarım oluşturabilir. Neticede azıcık işlemcinin hızını bile artırsak bu tarz oyunlarda FPS bayağı artıyor.

Yine ortalama 270 alıyorum fakat herhalde benim attığım videodaki arkadaşta Hypr RX'le yapmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine ortalama 270 alıyorum fakat herhalde benim attığım videodajş arkadaşta hypr RX le yapmış.

Olabilir. Videodaki arkadaşın GPU kullanımı bir tık daha fazla. Hypr RX hiç kullanmadığım için etkisini bilmiyorum.
Şu video doğru mu bilmiyorum ama sizinle benzer FPS değerlerini alıyor.

GoW Ragnarok'ta almanız gereken FPS'nin birebir aynısını alıyorsunuz bu arada.

Ayrıca Fortnite da drop sorununuz geçti mi?

Evet bu Crosshair X FPS düşüyor mu?

Evet bu Crosshair X FPS düşüyor mu?

Bilmiyorum hiç kullanmadım. Drop, takılma vb sorun kaldı mı? Stabil bir şekilde çalışıyor mu şu an oyun? Ayrıca MSI Afterburner FPS göstergesi hariç diğer tüm göstergeleri kapatıp kullanın. Oyunun %1 FPS değerini düşürüyor çünkü.

@Recklees Fortnite düzeldi mi? Akıcı oynayabiliyor musunuz artık?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…