RX 7700 XT ekran kartında stutter drop sorunu

cakiiiiiii3

Uzman
Bu ekran kartında stutter sorunu yaşıyorum. Her oyunda, GTA: SA'dan Minecraft, FiveM, Roblox aklınıza gelebilecek her şeyde. Sorunu nasıl çözebilirim?

Ayıplı ürün olarak o ürünü kabul ettirmeniz imkansıza yakın diyebilirim. Çünkü; RAM, işletim sistemi, virüs, işlemci, RAM, anakart gibi bir sürü parçaya bağlı olduğundan bu durum çok çok zordur.

Alternatif çözüm yolu;
  1. Eğer format atmadıysan sıfırdan format atıp sadece tüm güncel sürücülerin yüklü olduğundan emin olun.
  2. Sadece anakart üzerinden RAM XMP ve Smart Access Memory açın.
  3. İşlemci veya ekran kartı için overclock ve undervolt işlemi yapmayın.
  4. Bu işlemleri yaparken oyun oynarken test sırasında sıcaklık değerlerinin ekran kartı için bellek ve hotspot için 95 derecenin üzerinden kalmadığından emin olun.

Vatan'dan aldığım RX 6700 10 GB ekran kartı da sorunluydu aynı sıkıntıları yaşattı bana. Garantiye yolladım, iade ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan aldığım RX 6700 10 GB ekran kartı da sorunluydu aynı sıkıntıları yaşattı bana. Garantiye yolladım, iade ettim.

İtopya'dan garantisinde sıkıntı yaşıyorum diyorlar zaten sıkıntılı çalışıyor iade etmeleri lazım siz ne dediniz? İade istiyorummu yoksa kendilerimi etti benim bir de sistemi almamın üstünden 7 ay geçti üstünden.

Vallahi dilimde tüy bitti ama inandıramıyorum. Neyse, mümkünse NVIDIA'ya geç derim.

Zamanında dediler bana yok 4060 Ti'ın 2 katı öyle böyle ne yapalım? Yani ben de anlamıyorum testlerdede sorun yok ben mi hayatı 2 3 FPS görüyorum acaba?

Direkt kasayı göndermek istemiyorum, kargoda sorun olur bana patlar sonra.

1) Format 2 3 kez atıım sürücüler hep günceldi.
2) SAM açık, XMP açılmıyor.
3) İşlemci için yapamıyorum zaten ekran kartı için sadece AMD'nin kendi belirlediklerini yaptım ama genelde düşük güç tüketimi yaptım ki onunla alakası yok. Ondan önce de vardı zaten, bu kasmalar başlayınca yapmaya başladım.
4) 95'i hiç geçmedi

Yani ayıplı olmasa bile bir sorun var arkadaş. İtopya WhatsApp'larına ulaşamıyorum zaten. Siteden girince WhatsApp kısmına atmıyor. Yarın yazacağım onlara direkt kasayı mı getireyim yoksa ekran kartını mı diye.

YKS senem olduğu için detaylı da bakamadım. YKS sınavına kaldı 19 gün. Bitsin, diğer gün direkt yollayacağım. Derse PC'den çalışıyorum zaten, zor giderse hiç yapamazdım.

2 yıl garantisi olur en az şimdi eğer siz ekran kartının içini açıp garantiyi yakmadıysanız, seve seve almaları lazım.
Üründe sorun var değişim iade talebinde bulunun tamir edilecek bir şey değil stutter. Yıpratma yapabilirler buna şaşırmayın.

Hiç açmadım evet ama kafamda şöyle bir soru var. Şimdi ben bunlara direkt desem ekran kartının kendisinde sttuter var sizin yapacağınız bir şey yok desem, adamlar almasaydın o zaman der garantiye yollar dururlar.

Sizce direkt sttuter var ve galiba ekran kartında var bu sorun mu diyeyim yoksa onlar baksın anlasınlar mı iadeyi alıp? Çünkü NVIDIA alacağım, 4060 Ti 8 GB veya 4070 Super alcaktım. Galax 21k idi en son, 27k olmuş arkadaş.

Hocam gidip diyin ki oyunlarda çok takılma yapıyor oyun için aldım ve hiçbir oyun oynanamaz durumda iade ya da değişim yapmak istiyorum garantisi hala var. Onlar mecburen servise yollamaları gerekecek. Öyle 2-3 dk çalıştırıp sorun yok tarzı bir şey diyemezler. Dediğimi yapın.

Tamam ama ben gidemeyeceğim, çok uzak bana İtopya. Kargoyla yollarım. Not koyarım kargoya, hatta kanıt fln isterlerse %0.1 FPS'in nasıl düştüğünü atarım.

Tamam 23 Haziran'da yollayacağım. Ben tek ekran kartını mı yollayayım peki direkt? Kasa sıkıntı olur, patlar matlar cam.

Sadece kartı yolla.

Zamanında dediler bana yok 4060 Ti'ın 2 katı öyle böyle ne yapalım? Yani ben de anlamıyorum testlerdede sorun yok ben mi hayatı 2 3 FPS görüyorum acaba?
Hiçbir tecrübe sahibi olmadan sadece kağıt üzerindeki bilgilere bakarak ekran kartı tavsiye ediyorlar. Sonra da siz böyle sorun yaşadığınız zaman kesinlikle ama kesinlikle ortada yoklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…