Schwagos

Uzman
Bunu neredeyse oynadığım her oyunda yaşıyorum. God of War: Ragnarok, Arc raiders, The Last of Us Part 1-2 RDR 2.. Çok oyun oynadım bu zamana kadar ve sanırsam hepsinde yaşadım. Bunun sebebi ne acaba? FSR olamaz çünkü FSR kapatıyorum film grain desek o da değil o ayarları da kapatıyorum şu ana kadar çok şey denedim hiçbiri bir işe yaramadı. Otlarda saçlarda çok kötü görüntüler oluyor, saçların etrafında garip garip doku bozulmaları pikselleşmeler yaşanıyor. Çözebilen var mı? RX 7700 XT kullanıyorum bu arada. Görsel paylaşabilirim eğer lazım olursa.

Radeon ayarlarını gönderir misiniz?
1767022751569.webp

Bu şekilde hocam.

Bence ekran kaydı atsanız daha makul olabilir. Bu sefer de monitördendir diyen kitle gelebilir. Gerçekten monitör sorunsuz ekran kartı suçlu demiyorum. Sadece olasılık olarak ekran kartı dediğiniz için oraya değiniyorum. Kötü bir monitöre sahipseniz her ekran kartı ile zaten piksel piksel gibi gözükebilir.

Bence ekran kaydı atsanız daha makul olabilir. Bu sefer de monitördendir diyen kitle gelebilir. Gerçekten monitör sorunsuz ekran kartı suçlu demiyorum. Sadece olasılık olarak ekran kartı dediğiniz için oraya değiniyorum. Kötü bir monitöre sahipseniz her ekran kartı ile zaten piksel piksel gibi gözükebilir.

Hocam önceki monitörlerimde de aynı sorun vardı. Önceki ekran kartım RX 570'de de yaşıyordum RDR 2 de falan. Şimdi ekran kaydı alıp buraya linkini atacağım.

@Dagster3532 @ShadowLegion buyurun video buradan bakabilirsiniz FSR 3'ten Tsr'a alınca bir nebze düzeldi gibi ama o karıncalanma devam ediyor. Denilen ayarları da kapadım bu arada varsayılana çektim AMD ayarlarını.

Son düzenleme: