Her ne kadar kas gücü olarak 7700 XT daha güçlü olsa da AMD'nin RX 6000/7000 serisi ve altı ekran kartlarına sıcak değilim ben. AMD ekran kartlarının sorun çıkartmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum. Forumda açılan AMD ekran kartı sorunlarına da bakarsak AMD öneren kişiler hiç yardımcı olmuyor. Ben de bir sorun yaşayan kullanıcı olarak şahsi deneyimlerime dayanarak tavsiye etmiyorum. Alıp almamak yine de sizin takdiriniz tabii ki.

Alabiliyorsanız RTX 5060/Ti serisine yönelin derim. Mümkünse 8 GB almayın ama.

Teşekkürler siz ve cevaplayan diğer arkadaşlar sayesinde AMD'den vazgeçtim uzun zamandır AMD bakıyordum artık 5000 serisine yöneleceğim.

Olmaz RTX 5060 Ti'dan daha ucuz olacak benzer performans 16 GB'lık versiyonları arasında yaklaşık 4000 lira fark olacağını düşünmekteyim.

Sorunlu olarak çıkmazsa bakabilirim, teşekkürler.

Teşekkürler, monitörü ikinci el alsam olur mu ki acaba?
7500f 5060ti 16gb sistem
Bu sistemin ram'ini 16x2 yapınca 41.000 TL oluyor.

Monitör olarak dediğim gibi bütçe artırırım 2k olsun derseniz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html

O kadar çıkmaz dersenizde 4.2k ya bu güzel baya

Bu sisteme bir de soğutma olarak aşağıdaki ürünü iyzico+ parolapara kampanyalarıyla 150 TL civarlarına alabiliyorsunuz yeterli olur. Kampanyaya nasıl katılacağınızı aşağıdaki linkte anlatmış arkadaş buyrun.

Dostum şahsen 7700XT kullanıyorum şuan ve iade etmeyece calışacağım bu kartı. Driver zaten hatalı bir de üstüne sttuter sorunları yaşıyorum. Almamanıt tavsiye ederim

Ben hemfikir değilim arkadaşlarla, yeni AMD kartları sorunsuz çok daha F/P.

Olabilir ancak bütçem kısıtlı, monitörle beraber baktığım için öyle çok pahalı sistemlere yönelemiyorum.

Dostum şahsen 7700XT kullanıyorum şuan ve iade etmeyece calışacağım bu kartı. Driver zaten hatalı bir de üstüne sttuter sorunları yaşıyorum. Almamanıt tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim.

7500F 5060 Ti 16 GB sistem.
Bu sistemin RAM'ini 16x2 yapınca 41.000 TL oluyor.

Monitör olarak dediğim gibi bütçe artırırım 2K olsun derseniz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html

O kadar çıkmaz dersenizde 4.2K ya bu güzel bayağı.

Bu sisteme bir de soğutma olarak aşağıdaki ürünü Iyzico+ parolapara kampanyalarıyla 150 TL civarlarına alabiliyorsunuz yeterli olur. Kampanyaya nasıl katılacağınızı aşağıdaki linkte anlatmış arkadaş buyurun.

Teşekkürler. 7500F + 5060 Ti herhangi bir darboğaz yapar mı ? Bilgim yok o konuda.

Olabilir ancak bütçem kısıtlı, monitörle beraber baktığım için öyle çok pahalı sistemlere yönelemiyorum.

Çok teşekkür ederim.
Yanlış anladın galiba rtx 5060 ti 16gb dan 3500-4500tl daha ucuz olacak RX 9060XT tahminimce.
O fiyat farkına monitörü daha iyi alırsın.

Darboğaz yapmaz rtx 5060ti 16gbda iyidir tabi.