nigelhayes
Uzman
RX 9060XTyi bekle, 1 hafta kaldı.
Olmaz rtx 5060ti dan daha ucuz olacak benzer performans 16gblık versiyonları arasında yaklaşık 4000 lira fark olcağını düşünmekteyim.
Her ne kadar kas gücü olarak 7700 XT daha güçlü olsa da AMD'nin RX 6000/7000 serisi ve altı ekran kartlarına sıcak değilim ben. AMD ekran kartlarının sorun çıkartmaya daha meyilli olduğunu düşünüyorum. Forumda açılan AMD ekran kartı sorunlarına da bakarsak AMD öneren kişiler hiç yardımcı olmuyor. Ben de bir sorun yaşayan kullanıcı olarak şahsi deneyimlerime dayanarak tavsiye etmiyorum. Alıp almamak yine de sizin takdiriniz tabii ki.
Alabiliyorsanız RTX 5060/Ti serisine yönelin derim. Mümkünse 8 GB almayın ama.
Olmaz RTX 5060 Ti'dan daha ucuz olacak benzer performans 16 GB'lık versiyonları arasında yaklaşık 4000 lira fark olacağını düşünmekteyim.
Ben hemfikir değilim arkadaşlarla, yeni AMD kartları sorunsuz çok daha F/P.Teşekkürler siz ve cevaplayan diğer arkadaşlar sayesinde AMD'den vazgeçtim uzun zamandır AMD bakıyordum artık 5000 serisine yöneleceğim.
7500f 5060ti 16gb sistemTeşekkürler, monitörü ikinci el alsam olur mu ki acaba?
Oluyor. Sadece listede yok.Bayram alışverişi indirimi GG üzerinden yapılan alışverişlerde olmuyor sanırım bu yüzden %25'in bi etkisi olmuyor.
Ben hemfikir değilim arkadaşlarla, yeni AMD kartları sorunsuz çok daha F/P.
Çok teşekkür ederim.Dostum şahsen 7700XT kullanıyorum şuan ve iade etmeyece calışacağım bu kartı. Driver zaten hatalı bir de üstüne sttuter sorunları yaşıyorum. Almamanıt tavsiye ederim
7500F 5060 Ti 16 GB sistem.
Bu sistemin RAM'ini 16x2 yapınca 41.000 TL oluyor.
Monitör olarak dediğim gibi bütçe artırırım 2K olsun derseniz.
https://www.akakce.com/monitor/en-u...vot-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,785535012.html
O kadar çıkmaz dersenizde 4.2K ya bu güzel bayağı.
Bu sisteme bir de soğutma olarak aşağıdaki ürünü Iyzico+ parolapara kampanyalarıyla 150 TL civarlarına alabiliyorsunuz yeterli olur. Kampanyaya nasıl katılacağınızı aşağıdaki linkte anlatmış arkadaş buyurun.
Oluyor. Sadece listede yok.Bayram alışverişi indirimi GG üzerinden yapılan alışverişlerde olmuyor sanırım bu yüzden %25'in bi etkisi olmuyor.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Yanlış anladın galiba rtx 5060 ti 16gb dan 3500-4500tl daha ucuz olacak RX 9060XT tahminimce.Olabilir ancak bütçem kısıtlı, monitörle beraber baktığım için öyle çok pahalı sistemlere yönelemiyorum.
Çok teşekkür ederim.