Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperr71

Çalışkan
Driverim güncel. Monitör Samsung Odyssey G6 2K 240 Hz 27 inc. Dün hiçbir sıkıntı yoktu, bugün bilgisayarı açtığımda çözünürlük 2K'den 360P'ye düşmüş gibi. Görüntü ayarlarından girdiğimde 2K seçili gözüküyor ama görüntü çamur gibi ne yapmam lazım.

Sistemim:
  • RX 7700XT
  • RYZEN 5 7500F
  • 16GB 5600MHZ RAM
  • GİGABYTE A620M H

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU denedikten sonra yine de düzelmezse farklı bir kablo/port ile deneyebilirmisiniz?

240hz görüntü ayarlarından seçili mi ?

Bir keresinde görüntü ölçeklendirme ayarlarıyla oynadıktan sonra ekran hz değerim düşmüştü ve sizde ki durumun aynısını yaşamıştım.

DDU denedikten sonra yine de düzelmezse farklı bir kablo/port ile deneyebilirmisiniz?

240hz görüntü ayarlarından seçili mi ?

Bir keresinde görüntü ölçeklendirme ayarlarıyla oynadıktan sonra ekran hz değerim düşmüştü ve sizde ki durumun aynısını yaşamıştım.
Ölçekleme benimde aklıma geldi ama 2k seçili dedigi icin ihtimallerden sildim.

Görüntü ayarında 2K seçili Hz de 240 seçili olması gerektiği gibi hocam. DDU ile sildim geri yükleyeceğim son sürümü şimdi.

DDU ile sildim geri yükledim fayda etmedi hocam.

Görüntü ayarında 2K seçili Hz de 240 seçili olması gerektiği gibi hocam. DDU ile sildim geri yükleyeceğim son sürümü şimdi.

Çamur dediğiniz görüntü nasıl bir şey hocam? Masaüstünde mi problem oyunlarda da var mı?