RX 7700 XT sistemde video açınca oyunda çizgiler oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2230
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 50
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    video

2230

Uzman
Makaleler
21
Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?

Sürücüyü silip biraz eski bir sürücüye geçip öyle deneyin. Yeni sürücüyle düzelecek diye bir şey yok, belki düzeltilmemiştir.

Sürücüyü silip biraz eski bir sürücüye geçip öyle deneyin. Yeni sürücüyle düzelecek diye bir şey yok, belki düzeltilmemiştir.
DDU ile kaldırıp eski bir driver yüklüyorum o zaman.

DDU ile driveri silip tekrardan kurun. Monitör kaynaklı olma ihtimali var mı?

Monitör kaynaklı olsa eski bilgisayarımda da aynı problem olurdu.

Güvenli modda silmesem bir şey olur mu? Bilgisayar başladıktan sonra aynı sürücüyü tekrardan kuracağım.

Bu rehberdeki gibi yapıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri DDU ile silip tekrar yükledim, hala aynı.

Ekran kartiyla alakali yuksek ihtimal. Donanima zarar gelmiş olabilir mi? Ayrica tam taktiginiza emin misiniz?

Ekran kartiyla alakali yuksek ihtimal. Donanima zarar gelmiş olabilir mi? Ayrica tam taktiginiza emin misiniz?
Ekran kartını oturttum, arkadan 3 vida attım ve anakarttaki yeri kapattım. Oturdu yani. Bilgisayar da yeni, zarar gelmiş olması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…