Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Sürücüyü silip biraz eski bir sürücüye geçip öyle deneyin. Yeni sürücüyle düzelecek diye bir şey yok, belki düzeltilmemiştir.Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
DDU ile kaldırıp eski bir driver yüklüyorum o zaman.Sürücüyü silip biraz eski bir sürücüye geçip öyle deneyin. Yeni sürücüyle düzelecek diye bir şey yok, belki düzeltilmemiştir.
mercha
Yetkin
DDU ile driveri silip tekrardan kurun. Monitör kaynaklı olma ihtimali var mı?Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Monitör kaynaklı olsa eski bilgisayarımda da aynı problem olurdu.DDU ile driveri silip tekrardan kurun. Monitör kaynaklı olma ihtimali var mı?
Güvenli modda silmesem bir şey olur mu? Bilgisayar başladıktan sonra aynı sürücüyü tekrardan kuracağım.DDU ile driveri silip tekrardan kurun. Monitör kaynaklı olma ihtimali var mı?
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma
Merhaba! Bu rehberde ekran kartınız ile yaşadığınız birçok sorunun çözümü olabilecek veya ekran kartınızı değiştirmeden önce uygulamanız gereken "ekran kartı sürücüsünü kaldırma" işlemini anlatıyor olacağım. Ekran kartı sürücümüzü kaldırmak için Display Driver Uninstaller (DDU) programını...
Bu rehberdeki gibi yapıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlat olan seçeneği seçmen yeterli.Güvenli modda silmesem bir şey olur mu? Bilgisayar başladıktan sonra aynı sürücüyü tekrardan kuracağım.
Ekran kartiyla alakali yuksek ihtimal. Donanima zarar gelmiş olabilir mi? Ayrica tam taktiginiza emin misiniz?Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Ekran kartını oturttum, arkadan 3 vida attım ve anakarttaki yeri kapattım. Oturdu yani. Bilgisayar da yeni, zarar gelmiş olması imkansız.Ekran kartiyla alakali yuksek ihtimal. Donanima zarar gelmiş olabilir mi? Ayrica tam taktiginiza emin misiniz?
Pencereli oyunlar için iyileştirmeler ayarını açıp kapatmayı dener misin? Fark olacak mı görelim.