Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Mavi ekran yedim arkadaşlar ve bu yüzden de mecbur geri kapattım o ayarı. Bilgisayar açılmıyordu yoksa. Kullanamazdım, mavi ekran yiyordum.
AMD uygulaması da hata verdi.
AMD uygulaması da hata verdi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıp dene?
Yine aynı.
ASUS GPU Tweak III kurup kartı Silent moda alıp dener misin?
Deniyorum.ASUS GPU Tweak III kurup kartı Silent moda alıp dener misin?
Sorun sadece Minecraft'ta oluyor. Garantisi var ekran kartının.Sorun yine gecmiyorsa ekran kartın arızalı, reballing icin fiyat al.
DMP dosyaları oluşmuş ise paylaşabilir misin?
techolay.net
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
Rehber: Minidump Dosyaları Nasıl Paylaşılır?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
DMP dosyaları oluşmuş ise paylaşabilir misin?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
Yaşadığın sorun sadece bir oyunda oluyorsa donanımsal sorun olmama ihtimali var. Kayıtta da çıkmıyor demişsin zaten. Ancak eski bilgisayarda da problem yok demişsin. Sorun ekran kartından başka bir donanımda da olabilir.
033124-5703-01
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yukarıda arkadaş monitörden dolayı olabilir yazdığından dolayı 'monitörden olsaydı eski bilgisayarda da olurdu' anlamında dedim. Diğer sistem özelliklerim:DMP dosyaları oluşmuş ise paylaşabilir misin?
Mavi ekran hatası aldığınızda DMP uzantılı Minidump dosyaları oluşur. Bu mini bellek döküm dosyalarının analiziyle mavi ekran hatalarının sebebi genelde tespit edilebilir. Dosyaları paylaşmak için C:\Windows\Minidump dizinine gidip buradaki dosyaları kopyalayın. Sonrasında ister doğrudan...techolay.net
- R5 7500 F işlemci
- ASUS Prime A620M-K anakart
- WD Blue SN580 1 TB SSD
- DeepCool AG400 işlemci soğutucu
- XPG Lancer 16 GB DDR5 RAM
- FSP Hyper 650W PSU
Ana sebep Ryzen Master ilk olarak bunu kaldır. Bolca
Bunun yanında
Üstte de dediğim gibi bu sorun donanımsal da olabilir fakat sadece bir oyunda olması kafa karıştırıyor. Oynadığın başka hangi oyunlar var?
amdppm çağrıları vardı. Bu her ne kadar işlemci ile alakalı olsa da başka donanımda da sorun olabilir veya bunu tetikleyen bir sürücü de olabilir. Farklı bir çekirdekte gördüğüm için sadece bahsedeyim dedim. İşlemcine de bu arada OC yapmamışsın.
Kod:
Args: 00000000 00000000 00000000 00000000
[IRP_MJ_???(73), N/A(2d)]
0 0 ffffbf07237aae10 00000002 ffffbf072d6ffbf0-ffff820a0f097141
\Driver\AMDRyzenMasterDriverV20
Bunun yanında
stornvme çağrıları da vardı. Diskle ilişki çağrı olduğu için disklerinin sağlık görüntülerini paylaş. Olay loglarını //yönetim olayları raporu// da paylaş.Üstte de dediğim gibi bu sorun donanımsal da olabilir fakat sadece bir oyunda olması kafa karıştırıyor. Oynadığın başka hangi oyunlar var?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-