Arkadaşlar ASUS TUF RX 7700 XT OC ekran kartım var, oyun oynarken arkada video, resim veya hareket eden herhangi bir şey açınca oyunda çizgiler oluşuyor ve kasılmalar oluyor ve ekranda titremeler oluyor. AMD güncellemesinden önce de vardı güncelledim hala devam ediyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?Peki Process Monitor ile nasıl geri çekerim yaptığımı? @SpyhisDediğim gibi bu hata ile ilk defa karşılaşıyorum, herhangi bir bilgim yok.
Var ama biraz maliyetli. NVIDIA’ya geçmek.@Recep Baltaş çözümü yok sanırsam bu sorunun. Tüm yazılanları denedim hala aynı.
@Recep Baltaş çözümü yok sanırsam bu sorunun. Tüm yazılanları denedim hala aynı.
Şöyle de yapabilirsin. Sorununun donanımsal olacağını varsayarak, bir bilgisayarcıya git ve donanımlarını muadilleri ile test ettir. Farklı bir bilgisayarla denemişsin fakat bu bize hangi parçanın soruna yol açabileceğini göstermez.
Sorun monitörden mi kaynaklıdır diye denemiştim. Sorunun sadece CraftRise'da olması değişik geldi bana.Şöyle de yapabilirsin. Sorununun donanımsal olacağını varsayarak, bir bilgisayarcıya git ve donanımlarını muadilleri ile test ettir. Farklı bir bilgisayarla denemişsin fakat bu bize hangi parçanın soruna yol açabileceğini göstermez.