RX 7700 XT vs RX 9060 XT 16 GB

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrYaso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 271
  • Etiketler Etiketler
    16gb
Bütçe
18000

MrYaso

Çalışkan
Hepinize iyi akşamlar öncelikle. Bir ekran kartı almaya karar verdim maksimum bütçem 18k 2'si arasında kaldım. Sizce hangi kartı almalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hepinize iyi akşamlar öncelikle. Bir ekran kartı almaya karar verdim maksimum bütçem 18k 2'si arasında kaldım. Sizce hangi kartı almalıyım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Bu varken alınmaz.

RX 9060 XT 16 GB tabii ki. Hem güncel hem de 16 GB VRAM avantajı var.

1 bin TL fazla ver hem güncel hem de güçlü ekran kartı al RX 9060 XT.

16G 9060 XT varken 7700 XT almak için mantıklı tek bir sebep bulamıyorum. 9060 XT daha performanslı, genel performans olarak 9060 XT ile 7700 XT arasındaki performans farkı çok olmasa bile RT işleme performansında ciddi artış var 9000 serisi kartların, ayrıca daha az güç tüketimi, FSR4, daha yüksek VRAM de cabası.

Her şekilde 9060 XT yani.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt