semozin

Uzman
Merhaba,

Ürünümü Haziran sonunda Hepsiburada üzerinden satın aldım fakat çocukluğumdan beri NVIDIA kullanıcısıyım ilk defa AMD tarafına şans verdim ama memnun kalmadım arayüz maalesef çok karışık ve çözemedim. NVIDIA'daki gibi rahat hissedemiyorum, sizce üzerine para eklemeden nasıl bir takas yapmalıyım veya satıp hangi kartı almalıyım? Oynadığım oyunlar sadece ve sadece FPS oyunları. İşlemcim 5700X3D, AM5 tarafına geçmeyi düşünmüyorum. Hikayeli oyunları da PS5 üzerinden oynuyorum.

Canavar gibi kart. Karışık gelen yeri nedir? NVIDIA'yı nasıl stokta kullanıyorsan onu da öyle stokta kullan. NVIDIA alsan onun arayüzünde böyle bir ayarlamalar yok. Olmadığı içinde var olan sana karmaşık geliyor. Karmaşık gelmemesi adına da kullanmayıver :D. Boşa masraf yaparsın hiç gerek yok.

Merhaba,

Ürünümü Haziran sonunda Hepsiburada üzerinden satın aldım fakat çocukluğumdan beri NVIDIA kullanıcısıyım ilk defa AMD tarafına şans verdim ama memnun kalmadım arayüz maalesef çok karışık ve çözemedim. NVIDIA'daki gibi rahat hissedemiyorum, sizce üzerine para eklemeden nasıl bir takas yapmalıyım veya satıp hangi kartı almalıyım? Oynadığım oyunlar sadece ve sadece FPS oyunları. İşlemcim 5700X3D, AM5 tarafına geçmeyi düşünmüyorum. Hikayeli oyunları da PS5 üzerinden oynuyorum.
Boşa masraf ve atraksiyon içine girmiş olursunuz. Elinizde durumu belli olan kartla test bile yapsanzı durumu muamma bir 2. ele geçmiş olacaksınız. Bana çok gerekli bir alışveriş gibi gelmedi.

Merhaba,

RTX 4070, rakibi 7800XT'nin.