AceTeq
Üstün
1-2 saat hatasız bittiyse, CBR23 testi yapalım.Hocam bu komple bitene kadar bekliyor muyuz?
Şu an 15'e düşürdüm.
1-2 saat hatasız bittiyse, CBR23 testi yapalım.Hocam bu komple bitene kadar bekliyor muyuz?
Şu an 15'e düşürdüm.
Farklı sekmeler içinde var, bende de öyle. Ben AI Tweaker içinden yapıyorum ama.Hocam, ben bu ayarı manuel yapıp 95 yapmıştım. Arama bölümünden yazınca, bu ayardan iki tane çıkıyor, anlamadım.
Eki Görüntüle 86305
Benim kafam karıştı.Farklı sekmeler içinde var, bende de öyle. Ben AI Tweaker içinden yapıyorum ama.
Eki Görüntüle 86315Eki Görüntüle 86314
BIOS sfırlayıp gösterdiğim yerden ayarlayabilirsiniz. Yaptığınız sekmede ayarlar işlemiyor olabilir, bende de buna benzer bir durum olmuştu. Bu arada "Performance Bias" ayarını da kapatabilirsiniz.
PPT, TDC ve EDC 333 girin, Scalar'ı x10 yapın, Curve Optimizer'e girin ve All Core Negative 20 yapın (fark olacak mı deneyelim). Clock Override 2000 yapalım. Throttle Limit 95 yapalım. Geri menüdeki "Performance Bias" ayarını da "None" yapabilirsiniz. BIOS sıfırladıysanız, Global C-State, ASUS Performance Enhanchement, Fmax Enhancer ve Spread Specturm gibi ayarları kapatmayı unutmayın. Sonra tekrar test edebiliriz. Advanced sekmesindeki ayarların varsayılanada olduğundan emin olunuz.Arama bölümünden bulduğumda advanced seçeneği çıkıyor.
Eki Görüntüle 86317
Ai tweaker bölümünden girince advanced çıkmıyor
Eki Görüntüle 86318
Ve gri olan PPT TDC vs gibi yerler değiştirilemiyor
Eki Görüntüle 86319
Yok hocam, ayarları sıfırlamamıştım.PPT, TDC ve EDC 333 girin, Scalar'ı x10 yapın, Curve Optimizer'e girin ve All Core Negative 20 yapın (fark olacak mı deneyelim). Clock Override 2000 yapalım. Throttle Limit 95 yapalım. Geri menüdeki "Performance Bias" ayarını da "None" yapabilirsiniz. BIOS sıfırladıysanız, Global C-State, ASUS Performance Enhanchement, Fmax Enhancer ve Spread Specturm gibi ayarları kapatmayı unutmayın. Sonra tekrar test edebiliriz. Advanced sekmesindeki ayarların varsayılanada olduğundan emin olunuz.