Valla bir acayiplik var çözemedim. Statik OC deneyelim bir, CPU Core Ratio 47.50 girin, VDDCR CPU Voltage kısmını manuel yapın ve 1.375 değerini girip çıkın. Diğer ayarlar aynı kalsın. CBR23 testini yapın tekrardan bakalım ne olacak. -15 negatifte scale olan işlemci için 1.375 az bile gelebilir.
Vallahi bir acayiplik var çözemedim. Statik OC deneyelim bir, CPU Core ratio 47.50 girin, vddcr CPU voltage kısmını manuel yapın ve 1.375 değerini girip çıkın. Diğer ayarlar aynı kalsın. CBR23 testini yapın tekrardan bakalım ne olacak. -15 negatifte scale olan işlemci için 1.375 az bile gelebilir.
Voltaj az geliyor, 1.39v girebilir misin? Cidden berbat bir silikon denk gelmiş size. Aynı benim silikon gibi. Sıcaklık uçarsa frakans düşürürüz. Bu arada BIOS güncel miydi? (Büyük ihtimal uçacak).
Voltaj az geliyor, 1.39v girebilir misin? Cidden berbat bir silikon denk gelmiş size. Aynı benim silikon gibi. Sıcaklık uçarsa frakans düşürürüz. Bu arada BIOS güncel miydi? (Büyük ihtimal uçacak).
Sen en iyisi stok kullan benden bu kadar. Valla hiçbir anlam veremedim. Adam akıllı skor alamadık. Güç seçeneklerinde tasarruf filan açık değil değil mi?
Sen en iyisi stok kullan benden bu kadar. Valla hiçbir anlam veremedim. Adam akıllı skor alamadık. Güç seçeneklerinde tasarruf filan açık değil değil mi?
Bunları sen mi ekledin? Winutil kullanırken bir şeyler yanlış gitti galiba. Yüksek performans seçip testi tekrar denener misiniz? O profilleri de silin gitsin.
Bunları sen mi ekledin? Winutil kullanırken bir şeyler yanlış gitti galiba. Yüksek performans seçip testi tekrar denener misiniz? O profilleri de silin gitsin.