Asus Dual RX9000 serisinde bayağı çuvallamış. Reaper kötü ama PTM7950 sebebiyle Asus dan daha iyi bir seçenek. Bana kalsa bende Pulse alırdım.
Bu ikisi hariç diğer modeller kasaya sığmıyor :/

Reaper en kötü olan model değil miydi yahu? Ben olsam Pulse alırdım.
Evet maalesef sağlam modellerin hepsi büyük. Ne kadar dandik giriş seviye model varsa küçük boyutlu.

Asus Dual RX9000 serisinde bayağı çuvallamış. Reaper kötü ama PTM7950 sebebiyle Asus dan daha iyi bir seçenek. Bana kalsa bende Pulse alırdım.
Keşke sığsa hocam, aslında Colorful 5070 Mini istiyorum ama Türkiye'de yok. Mail atacağım da dönüş yapacaklarını sanmıyorum. Bir kaç tane getirseler çok iyi olur. Bu model harici dünyada tek fanlı model yok. Çift fanlı 5070'lerin en küçüğü bile büyük kalıyor kasama.

1786564125244.webp

Kasa modeli ne? 200mm modeller bunlar ve tüm RX 9000 serisindeki en zayıf ikili.
Bu ikisi arasında ASUS daha iyi. Reaper kalınlıktan falan da kaybediyor.
Rehber :
Jonsbo T6 hocam, Jumbum'dan sipariş ettim de tedarikte problem oldu. Haziran sonu sipariş etmiştim gelmesi Eylül sonunu bulacak.

En fazla 215mm gpu destekliyor. Techpowerup'ta her modelin uzunlukları yazıyor. Oradan baktım 9060 XT için sadece konudaki 2 model sığıyor.

1786564279137.webp

5060 Ti içinde Gigabyte Windforce ve Eagle OC, MSI Inspire 2x modelleri sığıyor diğer hepsi büyük kalıyor.

Fiyat farkı çok fazla olduğu için büyük ihtimal 9060 XT alacağım da Eylül'e kadar iyi bir indirim denk gelirse 5060 Ti'de alabilirim. Inspire 2x fena değil gibi Gigabyte'a göre ama fiyatlar 40 bin olmuş.

@Telefonunu Çıkra Makaleye baktım, Dual 9060 XT için 16GB modeli yok diyor ama mevcut.

İki modelin de kötü olduğunun farkındayım da Dual 2.5 slot kalınlığında olduğu için soğutması daha iyi diye düşündüm. Youtube'da inceleme videolarına baktım, Dual ve Reaper'ın olduğu ortak video bulamadım. Forumlarda da yok. Hangisi kötünün iyisi bilmiyorum. Reaper oyuncak gibi gözüküyor. Tek olumlu taraf, kasada anakart ters takıldığı için GPU kasanın üstüne takılıyor, dolayısıyla hava çekişi rahat olacak.

@Telefonunu Çıkra Makaleye baktım, Dual 9060 XT için 16GB modeli yok diyor ama mevcut.

İki modelin de kötü olduğunun farkındayım da Dual 2.5 slot kalınlığında olduğu için soğutması daha iyi diye düşündüm. Youtube'da inceleme videolarına baktım, Dual ve Reaper'ın olduğu ortak video bulamadım. Forumlarda da yok. Hangisi kötünün iyisi bilmiyorum. Reaper oyuncak gibi gözüküyor. Tek olumlu taraf, kasada anakart ters takıldığı için GPU kasanın üstüne takılıyor, dolayısıyla hava çekişi rahat olacak.
ASUS dual muhtemelen daha üstün çıkacaktır. Ben onu tercih ederdim.