915 tam orta nokta ama FurMark için. Oyun için 965-970'e çekebilirsin çok rahat, FurMark gibi köklemez hiçbir oyun, o sebep ile yüksek MHz'nin artısını FPS olarak ekranda görürsün.
Gerek yok hocam. 3000 MHz denedim doğru düzgün FPS farkı yok. Tabii isteyen çeker o ayrı. VRAM'de ciddi fark var 4K'da. Doku aktarımı yaparkenn 16.000 ile 17.000 arasında fark var. Zaten FPS fazla bile geliyor. Dümdüz 2650 MHz' de bile çalışsa DLSS + FG coşturuyor maşallah.VRAM'i birebir denedim ama en çok FPS artışını core clocktan ziyade VRAM OC'de aldım.

Gerek yok hocam. 3000 MHz denedim doğru düzgün FPS farkı yok. Tabii isteyen çeker o ayrı. VRAM'de ciddi fark var 4K'da. Doku aktarımı yaparkenn 16.000 ile 17.000 arasında fark var. Zaten FPS fazla bile geliyor. Dümdüz 2650 MHz'de bile çalışsa DLSS + Frame Generation coşturuyor maşallah. VRAM'i birebir denedim ama en çok FPS artışını Core clocktan ziyade VRAM OC'de aldım.

VRAM'i ben 1000 ve 500'de bıraktım. Yoksa +3000 yapanlar da var ama işte stabilite önemli bizde. Sorun yapmayacak ben kardeşim oyun AI açıyorsam o kart çökmeyecek onun peşindeyim.

VRAM'i ben 1000 ve 500'de bıraktım. Yoksa +3000 yapanlar da var ama işte stabilite önemli bizde. Sorun yapmayacak ben kardeşim oyun AI açıyorsam o kart çökmeyecek onun peşindeyim.
+2000 ben de çökmüyor hocam. Attığım ekran görüntüsünü FH6, TLOU 1-2, Spider Man 2 vs. gibi ultra zorlayan her türlü senaryoda denedim. Bir kez bile çökse saat hızını -15 MHz yaptım. Bu şekilde buldum. Aşırı tatlı bir noktadayım 2800-2832 MHz ve +2000 VRAM @0.915 mV.

+2000 ben de çökmüyor hocam. Attığım ekran görüntüsünü FH6, TLOU 1-2, Spider Man 2 vs. gibi ultra zorlayan her türlü senaryoda denedim. Bir kez bile çökse saat hızını -15 MHz yaptım. Bu şekilde buldum. Aşırı tatlı bir noktadayım 2800-2832 MHz ve +2000 VRAM @0.915 mV.
Piyango ya da çarkıfelek gibi bu işler normalde ama dobrovski çıkmadı hiçbirimize . Blackwell bu yüzden bu kadar Donald Trump'un bile diline düştü .

Gerek yok hocam. 3000 MHz denedim doğru düzgün FPS farkı yok. Tabii isteyen çeker o ayrı. VRAM'de ciddi fark var 4K'da. Doku aktarımı yaparkenn 16.000 ile 17.000 arasında fark var. Zaten FPS fazla bile geliyor. Dümdüz 2650 MHz'de bile çalışsa DLSS + Frame Generation coşturuyor maşallah. VRAM'i birebir denedim ama en çok FPS artışını Core clocktan ziyade VRAM OC'de aldım.

Donald Trump adam aldı Çin'e jenseni ve 16 tane adamı alıp götürdü.

RTX 3090 ve 4090 VRAM için kovalar ancak, Blackwell ile neural rendering yolu açıldı.

Bak bir tane dikdörtgen boş küme var farz et, bunların sağına soluna ortasına ışın sallamışlar farz et, burada işte neural rendering giriyor, diyor ki işte bu ışınlar iyi ortalanmış bunların ortasının yanına şu kesin gider diye ortamı dolduruyor. Ama bunları ne yapıyor? Tensör çekirdekleri? Bunlar için ne lazım asgari 5070.

@ShadowLegion yahu ben Path Tracing açık daha anca sıra geldi oyunu bitireceğim, ben hayatımda DLSS-Q olmasına rağmen böyle şölen görmedim . Samsung 9100 Pro 4TB SSD olmasına rağmen bazen sehirde hızlı gittiğimde ilçe değişme esnasında böyle 100-200ms'lik save oluyor. kasmıyor ama o tekleme nasıl tekleme biliyor musun böyle yani anlık gözüne çarptı ama yeni bölge yükleniyor onun bilincindesin hani 100-200ms koymuyor ki .

@Yakuza Spider Man 2 çok fena zorluyor, inanılmaz. FG de açınca varya deli dehşet yoruyor kartı. Yormadığı tek bir komponenti kalmıyor kartın. Aslında gerçek UV ve OC test yeri Spider Man 2 ve TLOU 1-2 oyunları. Diğer oyunlarda çökme olmadan bunlarda çökebiliyor. Ben de olmuyorum hocam valla o dediğin ki benim de ufak tefek gözüme çarpar hemen. 6200 MHz CL30 RAM takılı bir de 32 GB.

@Yakuza Spider-Man 2 çok fena zorluyor, inanılmaz. Frame Generation de açınca var ya deli dehşet yoruyor kartı. Yormadığı tek bir komponenti kalmıyor kartın. Aslında gerçek UV ve OC test yeri Spider-Man 2 ve The Last of Us Part I-2 oyunları. Diğer oyunlarda çökme olmadan bunlarda çökebiliyor. Ben de olmuyorum hocam vallahi o dediğin ki benim de ufak tefek gözüme çarpar hemen. 6200 MHz CL30 RAM takılı bir de 32 GB.

FH6 inanılmaz derecede ekran kartı stabilitesine bağlı çünkü rasteri kökleyip üstüne rt katıyor. Bu oyun varsa turnusol kağıdı olsun, bir de RE: 9 PT